Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
Незнам шо ви смета , излеа само мене ми лега играва ... Супер стаар ми е некако најарно зашо она Топ плеер ептен е ретардирано , иако и на него ги мавам од земја .... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Преку ништо ! освен ако имате оригинални игри да играте онлајн мод.Преку што можам да ја играм со другари од по дома?
Преку ништо ! освен ако имате оригинални игри да играте онлајн мод.
Нема за 2012Нема ништо у стил гарена, хамачи, такви ствари?
За 1на1 е измислена, и така никогаш не сум играл сам ПЕС... така да одлична ми е мене.
Иначе одмна не сум играл па да ве прашам дали уште го користите PESEdit или има некој нов боље?
За 2 лига Англија ќе си наместиш во PESEdit Selector во тоа 2nd divisions, а коментатор се симнува по страниве јас со германскиот играм не ми текнало да симнам.Луѓе ве молам ако може некој да ми објасни како да ја ставам 2 лига англиска да ја има... го симнав 3.0 ПЕС Едит пачот. и ја има бундес лига 2... незнам како да ја наместам ... и уште нешто...Англиски коментатор негде се наоѓа ?) Фала ви однапред !
За 2 лига Англија ќе си наместиш во PESEdit Selector во тоа 2nd divisions, а коментатор се симнува по страниве јас со германскиот играм не ми текнало да симнам.
П.С сега излезе Add-on од PESEdit за европсково, симнете го добро е.![]()