PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Дечки ке може ли некој да ми даде торрент за да ја симнам ПЕС 2012.

Се утепав од барање и на замунда и на исохунт и на тхепиратебау и никако да најдам некој асален.
Помош ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Кога ќе го извадат овој пач, пак ќе се плаче за голманите бидејќи повторно ќе има минимално подобрување на истите. Има една глупава анимација на голманот 1:51 мин, слична ситуација има и на 2:11, како и потези од типот на 1:12 мин на видеото подолу. Има многу други работи кои се дешаваат, но тие од ваков тип се најглупавите воопшто.

Траба да си го поправат и Impact Engine-от поради кој се случуваат фаули при минимален контакт, контакт кој е далеку од фаул.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.284
Поени од реакции
5.548
Ако може по ПП пачовите од пес едит ! ако го прима од еднаш најновиот без потреба да се симнуваат претходните пратете го тој ако не сите еден по еден ке ги симнувам :)

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Секогаш сум избирал ФИФА пред ПЕС (првава некако повеќе ми лежи :D) .. Но ја симнав пред неполн месец на ајподот ПЕС 12 иии добра ми изгледа. Се усовршив малце + за тепање време на предавања е 5ка, времето лета ...... Убаини. :icon_mrgr:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Дефинитивно ова го кажувам официјално...НЕКА СИ ЕБИ МАЈКАТА ПЕС 12 ќе ја играм само со другари, САМ НИКАКО!!! Кога на регулар ми даваат голови како од шега ебати и играта ебати. Сега знам одма ќе излезат експертите и ќе кажат дека не ме бидува не можам да ја совладам играта бла бла...симнувам ПЕС 11 и да си играм ко чоек. :вонзем:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Дефинитивно ова го кажувам официјално...НЕКА СИ ЕБИ МАЈКАТА ПЕС 12 ќе ја играм само со другари, САМ НИКАКО!!! Кога на регулар ми даваат голови како од шега ебати и играта ебати. Сега знам одма ќе излезат експертите и ќе кажат дека не ме бидува не можам да ја совладам играта бла бла...симнувам ПЕС 11 и да си играм ко чоек. :вонзем:
Многу нелогична игра е. Сеа примив 2 гола кои во живо ни при најјаките дроги да ги земале главните ликови во овие голови, Бербатов и Буфон. Пуца Берб слободен од 25 метри, Тиаго силва(си го купив бе:P) ми седи на гол линија и топката удира во пречка и влага у гол. Бербатов ова ни на филм не го може. Втора ситуација иде од хмм... десна страна од мојот гол и во позиција со која е невозможно скоро да се даде гол со надворешна истиов ја пуца и топката иде под Буфон, овој ја прави новата интервенција „клечење“ и топката под рака.

За слободните не е само Берба, ама тоа е. Пуштаат изјави од типот на „сакаме да направиме најдобра фудбалска симулација“, а ова што го прават не го заслужува ни прекарот најлоша.

Ја научив колку толку, не ствара толкави големи нервози, но пак ствара.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Исто мислење

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
BPB PATCH: BALKAN LEAGUE EDITION 2012
вреди да се спушти ... македонска лига има и македонија како репрезентација ( мсм) :)

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
BPB PATCH: BALKAN LEAGUE EDITION 2012

Како и минатата година, Балканска Лига и за ПЕС 2012!!!​
Прва и друга лига со најдобри тимови од поранешна Југославија, големи дерби мечеви на оргинални стадиони!!!​
Максимир, Маракана, Пољуд, Кошево, Грбавица, ЈНА, Арена Филип II...​
Оргинални дресови за сите тимови во ГДБ формат.​
И уште многу работи ве чекаат во печот, да не должиме многу повеќе можете да погледате во видеото.​

ИНСТАЛАЦИЈА
1.Спуштете го печот од првиот линк и инсталирајте едноставно некст,некст итд.
2.Спуштете го фиксот и него инсталирајте го.
3.Уживајте.

FIX

Еве некои скринови од Вардар, Металург и Арена Филип Втори да видите како изгледа :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Од македонската лига кои екипи ги има?

Kajgana Shop

На врв Bottom