Многу нелогична игра е. Сеа примив 2 гола кои во живо ни при најјаките дроги да ги земале главните ликови во овие голови, Бербатов и Буфон. Пуца Берб слободен од 25 метри, Тиаго силва(си го купив бе) ми седи на гол линија и топката удира во пречка и влага у гол. Бербатов ова ни на филм не го може. Втора ситуација иде од хмм... десна страна од мојот гол и во позиција со која е невозможно скоро да се даде гол со надворешна истиов ја пуца и топката иде под Буфон, овој ја прави новата интервенција „клечење“ и топката под рака.Дефинитивно ова го кажувам официјално...НЕКА СИ ЕБИ МАЈКАТА ПЕС 12 ќе ја играм само со другари, САМ НИКАКО!!! Кога на регулар ми даваат голови како од шега ебати и играта ебати. Сега знам одма ќе излезат експертите и ќе кажат дека не ме бидува не можам да ја совладам играта бла бла...симнувам ПЕС 11 и да си играм ко чоек.
Исто мислењеДефинитивно ова го кажувам официјално...НЕКА СИ ЕБИ МАЈКАТА ПЕС 12 ќе ја играм само со другари, САМ НИКАКО!!! Кога на регулар ми даваат голови како од шега ебати и играта ебати. Сега знам одма ќе излезат експертите и ќе кажат дека не ме бидува не можам да ја совладам играта бла бла...симнувам ПЕС 11 и да си играм ко чоек.
Кога улезам да пратам понуда на некој играч за да го купам праве ми донт сент ? Помош ?Работнички, Вардар и Металург.