PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
како е супер стар полесно ли е од топ плеер ?
Не е полесно ПОРЕАЛНО е нема толку многу скрипти, нереални голови и т.н, како што кажав ваљда го имаат помешано со TOP PLAYER

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Не е полесно ПОРЕАЛНО е нема толку многу скрипти, нереални голови и т.н, како што кажав ваљда го имаат помешано со TOP PLAYER
Ептен го имаат помешано ... :D Шо ќе праиш Јапонска работа , на топ плеер и голманот од противиниците може да ти претрча се живо и да ти збрца гол .... :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Играв Became a legend со Messi и имаше некои утакмици ме ставаа DM :cautious: а на некој утакмици голманите од моја и одбраната каша попара какви автоголови си дават (n)
Сеа почнав да играм со Ronaldo и првата утакмица CB играпе Голманот ADAN Алоооо со кој памет бе:LOL:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
ја играм веќе 3 дена и некако неам појма малку сум разочаран, одбраната е катастрофа, значи цимер ми пушта пас во празно од негов шеснаесетник и го наоѓа бензема секогаш пред мојот гол, офсајди хммм... па незнам дали има во играта секогаш еден од одбраната ми заостанува и што е нереално и секогаш можеш со голманот 1 на 1 да излезеш без никаков проблем само пушти во празно, голманите гледам се жалите јас мислам дека се ок, и да фаулите па тоа да не смееш да допрешнекого, некако веднаш фаул имам филинг како да гледам барселона кога игра и кога на секој допир на нивен играч судијата суди фаул!!! Пасовите секогаш ги пушта на најблискиот играч никогаш неможеш да пуштиш на играч кој е подалеку од тебе, во секој случај за мене е подобра 2011!!!

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
М

Мартин`

Гостин
Катастрофа е играва ептен не ја бива, али тоа е тоа ќе ја играм додека не купам појак процесор за FIFA12 :tapp:

1. Позиционирањето на одбраната е катастрофа во буквална смисла, еден пас и играчите заостануваат во одбраната од противничките напаѓачи или ако ти биле предходно уклучени и си ги враќал наназад шансите да ја фатат топката се минимални да не речам 2/10 се фаќаат.
2. Надвор од шеснаесетник ако се наместиш убаво и да шутнеш шансите да промашиш и да не дадеш гол на пес-ов се минимални а додека пак 1vs1 кога ќе испаднеш шансите се минимални дека ќе погодиш.. прееска од 30-тина удари само 2-3 гола дадов 1вс1 другото се одбрани голманов. И да голманов единствено асално брани од корна или пак ако му отидеш 1vs1 да шутнеш за другото се брани катастрофално..
3. Некои играчи премногу се направени јаки, пример со Абате комотно можеш цел терен да го изораш па дури и да си дриблаш повеќе играчи што е за мене малце нереално, исто така и Пато ми се гледа премногу јак направен барем од тие што ги пробав.. другите се горе-доле таман.

Графиката е добра, коментаторите не се лоши.. ама сепак PES не може годинава со FIFA барем од тоа што ги пробав до сега ..

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Со пато се прават најдобрите контри, пребрз е, секогаш добро се позиционира, само никогаш 1 на 1 когаш ќе излезам неможам да ја збрцам у гол. Тоа е нешто неверојатно.
Лоб само лоб е лекот ... ја барем така се справувам на 1вс 1 или со лажњак да пробаш ....

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ја играм веќе 3 дена и некако неам појма малку сум разочаран, одбраната е катастрофа, значи цимер ми пушта пас во празно од негов шеснаесетник и го наоѓа бензема секогаш пред мојот гол, офсајди хммм... па незнам дали има во играта секогаш еден од одбраната ми заостанува и што е нереално и секогаш можеш со голманот 1 на 1 да излезеш без никаков проблем само пушти во празно, голманите гледам се жалите јас мислам дека се ок, и да фаулите па тоа да не смееш да допрешнекого, некако веднаш фаул имам филинг како да гледам барселона кога игра и кога на секој допир на нивен играч судијата суди фаул!!! Пасовите секогаш ги пушта на најблискиот играч никогаш неможеш да пуштиш на играч кој е подалеку од тебе, во секој случај за мене е подобра 2011!!!
Може да пробате ти и другар ти да изгасите pass support од сетинзи, барем во тој аспект играта е феноменална. :)

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дали кога играш Лига на шампиони можеш да играш visual т.е да не мораш ти да играш како што има на фифа 12? и ако има каде? И како одземате топки бе? Rоналдо кога ја има топката не помага притискање на тоа X.

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
И како одземате топки бе? Rоналдо кога ја има топката не помага притискање на тоа X.
Х и Д :)) најлесно се одезема му пружуе нога и му ја зема :D ....

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
мене ми е наместено да играм само со левиот аналог. Значи тоа крстчето ми е за мењање тактика. Е сеа, ако лево и десно мења 4 тактики, што прави тоа надоле? Пошто само свети и поима неам што значи...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Master League, со Сити. Рекорд по постигнати голови на еден натпревар до сеа на ПЕС.
Тежината е Супер стар, на 10 мин. Ова изгледа ми беше прв и последен пат. muahahha.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom