PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
igrava e stvarno glupa, ili navistina e vozmozno sekoja mozna odbiena topka da oti vo protivnicki igrac?
...и да заврши во твојот гол? :pos:
А бе шо се мачите јас не знам, јас си ја играм ПЕС 2011 на топ со Келн сум 12-ти во Бундеслига, супер интересно и пореално е..

Штоо е финтава, играчиве што ги купувам само ослабнуваат со сила.Шо треба да правам, пошто никогаш не гледам напредок, туку само опаѓање на силата.До што е? :)

Штоо е финтава, играчиве што ги купувам само ослабнуваат со сила.Шо треба да правам, пошто никогаш не гледам напредок, туку само опаѓање на силата.До што е? :)

Тренингот смени го, ако не си го направил тоа до сеа. Стави нека тренираат Condition. Не е како другите, ако сакаш брзина, другите да ти се намалуваат оцени. Со Condition Ова не се дешава.

Тренингот смени го, ако не си го направил тоа до сеа. Стави нека тренираат Condition. Не е како другите, ако сакаш брзина, другите да ти се намалуваат оцени. Со Condition Ова не се дешава.
Фала братче !!!! :love:
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 23:03 ---
Јас досега тренингот го местев на Strategy и имав чуство дека така тимот е посилен и повеќе победува...

Фала братче !!!! :love:
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 23:03 ---
Јас досега тренингот го местев на Strategy и имав чуство дека така тимот е посилен и повеќе победува...

Ја коа почнав, на speed ставав демек ај побрзи и нема д ами ги стигнат играчите. Тоа е ОК, ама паѓа се друго. Вака на Condition, ништо не се намалува, само кондицијате се зголемува минимално. Ова му доаѓа како нормален тренинг, избалансиран.

Ја коа почнав, на speed ставав демек ај побрзи и нема д ами ги стигнат играчите. Тоа е ОК, ама паѓа се друго. Вака на Condition, ништо не се намалува, само кондицијате се зголемува минимално. Ова му доаѓа како нормален тренинг, избалансиран.
Лошо е тоа шо како и да го праиш тренингов, некогаш не опаѓа, ама не се ни зголемува силава.Башка голманиве гулаби бркаат на гол а не бранат.Ме нервира, лоша е играва оваа година.

Дечки , да си прашам нешто можда некој пред мене прашал но неможев да најдам.. Има ли шанси оваа верзија да ја играм со две тастатури . Не ме интересира за џојстик или некои варијанти , значи само две тастатури ми е прашањето . Фала :-)

Дечки , да си прашам нешто можда некој пред мене прашал но неможев да најдам.. Има ли шанси оваа верзија да ја играм со две тастатури . Не ме интересира за џојстик или некои варијанти , значи само две тастатури ми е прашањето . Фала :)

Неможе...само една тастатура максимум.

Не знам зошто сеуште се мачите.Ја уште одамна не ја играм,не сум ја избришала за да ми се најде кога ќе ми дојде некој другар иначе јас воопшто не ја играм!

Не знам зошто сеуште се мачите.Ја уште одамна не ја играм,не сум ја избришала за да ми се најде кога ќе ми дојде некој другар иначе јас воопшто не ја играм!
Исто..

Момци, си симнав еде супер пач.Се се среди само има еден проблем, ги нема стадионите.Има само 5-6 стадиони.Чаре? :confused:

Момци, си симнав еде супер пач.Се се среди само има еден проблем, ги нема стадионите.Има само 5-6 стадиони.Чаре? :confused:
Ти пратив порака провери има пачови се се средува под конец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom