PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
кој се инсталира ДЛЦ се заебуе пачот .... незнам што е проблемот ... :/ ( ако има некој решение нека каже )
Го преинсталирав песов 6 пати и све пробав да го отсранам проблемот но не ја бива , пробав само со Песедит 1.0 , и 1.1 се пушта играта али тимовите ми ги дава со икс и само некој им го дава знакот + кога влагам да играм меч ми се кочи цела игра ....

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
кој се инсталира ДЛЦ се заебуе пачот .... незнам што е проблемот ... :/ ( ако има некој решение нека каже )
Го преинсталирав песов 6 пати и све пробав да го отсранам проблемот но не ја бива , пробав само со Песедит 1.0 , и 1.1 се пушта играта али тимовите ми ги дава со икс и само некој им го дава знакот + кога влагам да играм меч ми се кочи цела игра ....
Кракот стави го само

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Да не знае некој што се дешава со играва моја ? :S 200 пати пробав ама ништо... све е ок... инсталирам... ставам пач и ми се појавува ... ЌЕ СЕ УБИЈАМ :mad:

Attachments

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
исклучи антивирусот.
не е до антивирусот... туку PESedit пачот го бриши rld.dll фајлот... а без него не се пушта играта... така да копирај ги двете со се кракот и бркај работа :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
не е до антивирусот... туку PESedit пачот го бриши rld.dll фајлот... а без него не се пушта играта... така да копирај ги двете со се кракот и бркај работа :)
Можда и патчот го бриши тој фајл, али како и да е, поготово ако имате НОД, тој фајл ОБАВЕЗНО го брише, иако не е вирус, барем кај мене касперски не го детектира, така да аднете го во Exclusion :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
PESEdit.com 2012 Patch 1.3 - Released! (y)

New Features:

• Updated to KONAMI DLC 1.0 including all new features of it (TRANSFERS, kits, boots): DLC is included, you do NOT need to download it ingame;
  • New kits: Almeria, Celta, Girona, Hercules, Murcia + DLC new kits
  • New teams: APOEL, BATE, Viktoria Plzen
  • New scoreboard selector (8 scoreboards available)
  • New generic stadiums (big thanks to KLASHMAN69 & HAMMERSANDY for their pack) + assigned to all teams of EPL, Ligue 1, Serie A, La Liga, Adelante,
  • Bundesliga, 2. Bundesliga + correct stadium names for each team of those
  • Improved 2nd division switch

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Јас сега го спуштам ако ми зезне пес-от кој ќе инсталира пак од почеток :D

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Може некој на ПП да ми прати линк со пач кај што можам да отворам мастер лига да не се другите заклучени! Фалави однапред

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
стај го фајлов каде што ти е инсталирана играта http://www.speedyshare.com/files/30707629/rld.dll
Фала ти многу друже !
--- надополнето: Oct 12, 2011 5:46 PM ---
Го симнав тоа да ја попраам графиката ама нешто нема подобрување некое којзнае какво... може да ми појасни некој каде би можел да згрешам ???

Kajgana Shop

На врв Bottom