PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Slock92

Топчија во СРЖ!!!!!
Член од
13 септември 2008
Мислења
277
Поени од реакции
9
Е и можете некое линкче да остаите од пачот за да си ја средам Премиер Лига и остало ! :D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
2 проблеми имам со играва

Првиот - Коментаторот е напафкан. Почнува утакмицата, он го коментира четвртиот гол и ми ја критикува одбраната. следниот коментар се дере Какаааа(а играм мастер лига со ботовите), трет коментар му е and the final whistle has blown for the end of this 90 minutes.....

Вториот, што е поголем проблем, е со автоматскиот апдејт што го пушта Конами со трансферите. Се симиња целосно, ама не се инсталира, ми вика Installation failed.
Чаре некој нов крак, или да го аплоадира некој option file-от за да го прекопирам директно.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Може некој на ПП да ми прати линк со пач кај што можам да отворам мастер лига да не се другите заклучени! Фалави однапред
Имаш на ПП.

Инаку пачот 1.3 од пес едит работи без проблеми кај мене. Сега само чекам да излезе со чемпионшип дивизијата за да почнам мастер лига, пошто на почеток од нова сезона, ќе се промовират 3 екипи од бундеслига 2.. и ќе биде безвеза. Да не знае некои дали ќе се заменат тие со оние кога ќе излезе и чемпионшип ? Дали да почнувам сега или уште да чекам...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
aj malku pomos kako mozi koga ke igram master liga da ne gi imam bezveznite igraci :D xex
има едно 20-30 пати пишувано за ова на темата и ќе најдеш дека постои option file со што ќе ти се отвори се (тоа ти е easy way), а ако те мрзи да бараш..(одиме со hard way) a тоа ти е да изиграш 10 натпревари и да собереш 100 поени. Па одиш во extra content па во Mode expansion kits, па го купуваш Master League 3... Па сега ти види што е полесно :)

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
Абе ај ако може некој линк од крак да симнам за играва ??? ја симнав од замунда ама изглеа нема крак зашто нигде неможам да го најдам...фала однапред позз

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
aj malku pomos kako mozi koga ke igram master liga da ne gi imam bezveznite igraci :D xex
http://www.fileserve.com/file/XayHjUn/ eve spusti si ova,staj u my document/ /konami/pes12/save i uzivaj :D
--- надополнето: Oct 13, 2011 1:11 PM ---
Абе ај ако може некој линк од крак да симнам за играва ??? ја симнав од замунда ама изглеа нема крак зашто нигде неможам да го најдам...фала однапред позз
Која верзија ја имаш спуштено од замунда ? Германската ?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.483
Поени од реакции
6.865
http://www.fileserve.com/file/XayHjUn/ eve spusti si ova,staj u my document/ /konami/pes12/save i uzivaj :D
--- надополнето: Oct 13, 2011 1:11 PM ---
Што содржи option file-оф ?
Само додатоци, или поправени имиња и трансфери ?
и ако го ставам дали ќе ми го избрише веќе почнатиот мастер лига тим?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Што содржи option file-оф ?
Само додатоци, или поправени имиња и трансфери ?
и ако го ставам дали ќе ми го избрише веќе почнатиот мастер лига тим?
отворени се оригиналните тимови и имаш вграден чит за пари ...

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
има некоја финта нешто да се управи овој автоматскиот апдејт од конами..го инсталирам триста пати и ми вика Installation failed..у шо е финтава знае некој ?

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
aбе ај чаре некое....кога и да актвирам антивирусов НОД иам ми го брише rld.dll...и морам да го симнувам од почеток и да ја играм со неактивиран антивирус...

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
aбе ај чаре некое....кога и да актвирам антивирусов НОД иам ми го брише rld.dll...и морам да го симнувам од почеток и да ја играм со неактивиран антивирус...
Исклучуваш ав.
Advanced setup - exclusions - add (фајлот) - ok.
Уклучуваш ав.

Kajgana Shop

На врв Bottom