PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Па според мене добро направиле.Не ми беше интересно секоја сезона да се борам за титула и тоа со некој послаб тим како Нотингем,Билбао и други такви тимови.
А тоа што секоја екипа игра исто? Скоро секој фаул е гол? Голманите катастрофа?
Дриблаат како сакаат? Разбирам малце да се направи потешка, но ова е претерано.
Нека направат да се дава гол потешок, но да направат еве на пример Рајо Ваљекано да ми даваат ист отпор како Барселона? Да даваат со иста леснотија гол?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А тоа што секоја екипа игра исто? Скоро секој фаул е гол? Голманите катастрофа?
Дриблаат како сакаат? Разбирам малце да се направи потешка, но ова е претерано.
Нека направат да се дава гол потешок, но да направат еве на пример Рајо Ваљекано да ми даваат ист отпор како Барселона? Да даваат со иста леснотија гол?
Значи за слободните удари се сложувам дека тоа е КАТАСТРОФА!
Голманите се послаби од 2011.
А тоа дека секоја екипа игра исто не се сложувам,јас осеќам кога играм против некоја силна екипа и против некоја слаба.

Се надевам ќе има нешто да се среди тоа со фаулите!

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
За слободните удари стварно е катастрофа, не е важно против кого играш, недај боже да направиш фаул во близина на голот од 20 ~ 25 метри, нема врска кој шутира, ударот иде дирекно во аголот, мене ми утепаа со вакви голови, просек на секоја втора примам гол од слободен.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Излезе новиот пач на ПЕСедит 1.2!

Пачот ја има и шпанската втора лига.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.532
Поени од реакции
4.143
BPB Patch 2012 v1.0 Lite by BPB Edit Team
Patch sadrzi:

PSD ocene za velike klubove

Premier ligu
Portugalsku ligu
Francusku ligu
Bundes ligu 1 i 2
Spansku ligu
Italijansku ligu
Holandsku ligu

Crvena Zvezda
Partizan

Dresove

Transfere (bice dopunjeni jos u narednoj verziji)

Face (izvinjavamo se na losijem kvalitetu jer je vecina konvertovana iz PES 11)

Marakana - Stadion Crvene Zvezde
JNA - Stadion Partizana
Maksimir - Stadion Dinama iz Zagreba
(slike kod biranja stadiona ce biti update-ovane i narednoj verziji)

Pravilna imena igraca, liga itd

Prevod je uradjen jednim delom

Lopte

I jos mnogo toga

NAPOMENA: Ovo je lite verzija
http://www.filefactory.com/dlf/f/ce3b507/b/5/h/f694332a9bb4d71b8e238b0a9aef604e36e7a151/j/0/i/fc01247920ecef90941b5c3437c069e1e4b8bfaa/a/8765ad9edd081e978657e7fe1c0f4aa0364dc9eb/n/Balkan_Pes_Box_Patch_-_Setup.exe

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Дечки имам проблем , ја пуштам играта и ми излага црно и во левиот агол долу тоа плавото врти и не се уклучува ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечки имам проблем , ја пуштам играта и ми излага црно и во левиот агол долу тоа плавото врти и не се уклучува ?
Графичката?

Види најнови драјвери directX ова она. :)

Него конечно видов малце аир, играв против Jordan вчера, фала богу се виде ботска игра и од страна на PC-то. Нервира кога секогаш е тука да ја прибере секоја избацена топка, да тешко е, ама ептен нереално и се гледа дека играш против совршенство од компјутер, поточно неферски. :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Некој што го има пачот од пес едит. Ако не му е тешко да провери дали кога игра со Евертон, горе кај резултатот му пишува БОЛ ( т.е. Болтон) :)
А и има ли начин кога се игра мастер лига играчите од кога ќе се пензионират да не се враќат пак во играта. Ги гледам Гигс, Фридел и компанија се по 16 години... сакс...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.902
Испливуваат полека лајната на Конами на површина. Како е по странскиве форуми?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хах значи на Топ...колку и да бидеш подобар од противникот кој е просечен противник(Мајорка,Бетис итн) даваш 1-2 гола едвај бидејќи многу промашуваш...па тие од 2 шанси кои можам да кажам не се фер...и ти даваат 2 гола.Потоа пак се мачиш да дадеш гол не влага и завршува нерешено :)

Лошо...лошоо....
--- надополнето: Oct 9, 2011 5:02 PM ---
Хах значи на Топ...колку и да бидеш подобар од противникот кој е просечен противник(Мајорка,Бетис итн) даваш 1-2 гола едвај бидејќи многу промашуваш...па тие од 2 шанси кои можам да кажам не се фер...и ти даваат 2 гола.Потоа пак се мачиш да дадеш гол не влага и завршува нерешено :)

Лошо...лошоо....

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Графичката?

Види најнови драјвери directX ова она. :)

Него конечно видов малце аир, играв против Jordan вчера, фала богу се виде ботска игра и од страна на PC-то. Нервира кога секогаш е тука да ја прибере секоја избацена топка, да тешко е, ама ептен нереално и се гледа дека играш против совршенство од компјутер, поточно неферски. :)
NVIDIA GeForce 7100 GS ...

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај помош....ја избришав играва по грешка и ја инсталирам пак и сеа идам утакмица да почнам ми вика PES 2012 has stopped working шо да праам?

Kajgana Shop

На врв Bottom