PES 2012

• Креатор на темата Креатор на темата kpb
  • Време на започнување Време на започнување
кој се инсталира ДЛЦ се заебуе пачот .... незнам што е проблемот ... :/ ( ако има некој решение нека каже )
Го преинсталирав песов 6 пати и све пробав да го отсранам проблемот но не ја бива , пробав само со Песедит 1.0 , и 1.1 се пушта играта али тимовите ми ги дава со икс и само некој им го дава знакот + кога влагам да играм меч ми се кочи цела игра ....

кој се инсталира ДЛЦ се заебуе пачот .... незнам што е проблемот ... :/ ( ако има некој решение нека каже )
Го преинсталирав песов 6 пати и све пробав да го отсранам проблемот но не ја бива , пробав само со Песедит 1.0 , и 1.1 се пушта играта али тимовите ми ги дава со икс и само некој им го дава знакот + кога влагам да играм меч ми се кочи цела игра ....

Кракот стави го само

Да не знае некој што се дешава со играва моја ? :S 200 пати пробав ама ништо... све е ок... инсталирам... ставам пач и ми се појавува ... ЌЕ СЕ УБИЈАМ :@
PESSSSS.JPG

Attachments

• PESSSSS.JPG
    PESSSSS.JPG
    15,2 KB · Прегледи: 9
Да не знае некој што се дешава со играва моја ? :S 200 пати пробав ама ништо... све е ок... инсталирам... ставам пач и ми се појавува ... ЌЕ СЕ УБИЈАМ :mad:
PESSSSS.JPG
исклучи антивирусот.

исклучи антивирусот.

не е до антивирусот... туку PESedit пачот го бриши rld.dll фајлот... а без него не се пушта играта... така да копирај ги двете со се кракот и бркај работа :)

не е до антивирусот... туку PESedit пачот го бриши rld.dll фајлот... а без него не се пушта играта... така да копирај ги двете со се кракот и бркај работа :)

Можда и патчот го бриши тој фајл, али како и да е, поготово ако имате НОД, тој фајл ОБАВЕЗНО го брише, иако не е вирус, барем кај мене касперски не го детектира, така да аднете го во Exclusion :)

PESEdit.com 2012 Patch 1.3 - Released! (y)

New Features:

• Updated to KONAMI DLC 1.0 including all new features of it (TRANSFERS, kits, boots): DLC is included, you do NOT need to download it ingame;
  • New kits: Almeria, Celta, Girona, Hercules, Murcia + DLC new kits
  • New teams: APOEL, BATE, Viktoria Plzen
  • New scoreboard selector (8 scoreboards available)
  • New generic stadiums (big thanks to KLASHMAN69 & HAMMERSANDY for their pack) + assigned to all teams of EPL, Ligue 1, Serie A, La Liga, Adelante,
  • Bundesliga, 2. Bundesliga + correct stadium names for each team of those
  • Improved 2nd division switch

Јас сега го спуштам ако ми зезне пес-от кој ќе инсталира пак од почеток :D

Може некој на ПП да ми прати линк со пач кај што можам да отворам мастер лига да не се другите заклучени! Фалави однапред

стај го фајлов каде што ти е инсталирана играта http://www.speedyshare.com/files/30707629/rld.dll
Фала ти многу друже !
--- надополнето: Oct 12, 2011 5:46 PM ---
Го симнав тоа да ја попраам графиката ама нешто нема подобрување некое којзнае какво... може да ми појасни некој каде би можел да згрешам ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom