PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Мене само менито ме заебава пошто не ми е на англиски, иначе коментаторот планирам и понатаму да ми биде Шпанец пошто поинтересно е :)
Друже за менито лесно е, работи англиското мени од демото. Провери ПП :icon_mrgr:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
После 17 изиграни утакмици на Топ Плеер(пријателски во Лига На Шампиони),имам само еден пораз од Милан со 0-1.Го симна пачот 1.0.Против компјутерот имам изиграно со Барса против Милан,Реал Мадрид,Лацио,Челзи,Манчестер Јунајтед и Арсенал.Ми се свиѓа тоа шо за разлика од 11ката можеш да поминеш играч,ама долгото додавање е скроз зезнато.Иначе незнам зашо зборите за голманите коа солидно си бранат.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
После 17 изиграни утакмици на Топ Плеер(пријателски во Лига На Шампиони),имам само еден пораз од Милан со 0-1.Го симна пачот 1.0.Против компјутерот имам изиграно со Барса против Милан,Реал Мадрид,Лацио,Челзи,Манчестер Јунајтед и Арсенал.Ми се свиѓа тоа шо за разлика од 11ката можеш да поминеш играч,ама долгото додавање е скроз зезнато.Иначе незнам зашо зборите за голманите коа солидно си бранат.
И ја немам некои големи проблеми со голманите,фаулите се поголем проблем,ја увек праам поише фаули од противникот дури и кога не држам х,и долгите подавања не се баш добри ,најчесто ја играм на л1 и х,лоб топка,или л2 беше заборавив:D другото е ок,се ми се чини кога шутирам дека топката иде споро.

M

marko 1996

Гостин
Играта генерално е многу добро направена има многу реалност внесено , тоа на нас што не ни одговараат некој работи е друго ама имаат некој фејлови тешки. Прво тоа ситните фаули што ги праиш пример он трча со топка и ти му се утрчуваш да му ја земеш ( не со клизач) и се удираш у него да се суди како фаул да ама како пенал нема шанси зборам коа играчот што трча со топка само е допрен. Второ волејот , компјутерот на волеј не утиња не се брани тоа што го шутира тоа е голема глупост му лета топката се одбила од 10 играчи ја пука и гол зборам за послабите играчи. Голманите праат некој потези што не им ги сфаќам топката им проаѓа покрај нив они ја пропуштаат и ред други грешки. Освен овие 2-3 работи играта стварно е добра направена , тоа кога се утрчува твој играч и ти му даваш топка ама топката оди позади него а овој демек се сецнува да за земе и коа нема да успее многу иритира ама така е реално и ептен ми се свиѓа некој такви ситни работи. Пример што неможеш да дадеш 15 гола на една утакмица на Топ плејер треба да се помачиш пасови едно друго за да стигнеш до гол :) И друго да што не ми се свиѓа пример идеш ти по страна набацуваш и ти у момент коа го стискаш копчето за набацување он ти прави клизач на тебе и нема шанси да ја набациш. Да се случи 2-3 пати ама цело време у пефектен момент да го прави стартот не е реално.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Јас одкако играм на Супер Стар немам проблеми со голманите, сега имам проблем само со играчите пошто многу тиња шутираат. Не е можно секој шут да биде пречка или статива. Исто ме нервира што СЕКОЈА подадена топка е или спора или пребрза а ако е тамам 100% ми ја пресекуваат, така да Y (xbox) или триаголникот (ps3) е сосема некорисно копче. Ама со континуирано вежбање мислам дека прилично добро ја научив играва и 80% од утакмиците ги тепам, само што многу тешко и со многу мала разлика, што не е право пропорционална со бр на шутеви што ги имам упатено во/кон гол. И за се ми суди фаул... :)

И едно прашање до поупатените: Зашто на пр. Милан сите 6 оцени на почетокот му се А а на Барса само една А а 5те др Б, кога играчите во Барса 99% се над 93-4 а во Милан освен Ибра, Сидорф и Тиаго Силва нема некој што е над 90? И ако не се поврзани, што влијае на тие првите “оцени“?
--- надополнето: Oct 3, 2011 5:11 PM ---
А и заборавив да кажам дека од кога играм на Супер Стар ми немаат дадено гол од слободен. И многу е заебано што ретко кога може да набациш, колку и да си сам некој новороден Усеин Болт те стига и те блокира, како и тоа кога трчам со Меси (без топка) некој си дедо од второлигашки тим ме тица ко ништо иако е поспор минимум за три пати, и ти ја пресекува топката

Играта генерално е многу добро направена има многу реалност внесено , тоа на нас што не ни одговараат некој работи е друго ама имаат некој фејлови тешки. Прво тоа ситните фаули што ги праиш пример он трча со топка и ти му се утрчуваш да му ја земеш ( не со клизач) и се удираш у него да се суди како фаул да ама како пенал нема шанси зборам коа играчот што трча со топка само е допрен. Второ волејот , компјутерот на волеј не утиња не се брани тоа што го шутира тоа е голема глупост му лета топката се одбила од 10 играчи ја пука и гол зборам за послабите играчи. Голманите праат некој потези што не им ги сфаќам топката им проаѓа покрај нив они ја пропуштаат и ред други грешки. Освен овие 2-3 работи играта стварно е добра направена , тоа кога се утрчува твој играч и ти му даваш топка ама топката оди позади него а овој демек се сецнува да за земе и коа нема да успее многу иритира ама така е реално и ептен ми се свиѓа некој такви ситни работи. Пример што неможеш да дадеш 15 гола на една утакмица на Топ плејер треба да се помачиш пасови едно друго за да стигнеш до гол :) И друго да што не ми се свиѓа пример идеш ти по страна набацуваш и ти у момент коа го стискаш копчето за набацување он ти прави клизач на тебе и нема шанси да ја набациш. Да се случи 2-3 пати ама цело време у пефектен момент да го прави стартот не е реално.
Тоа е стварно толем проблем, така ги примам 60% од головите, во шеснаесетник не смееш да го пипнеш, ако го пипнеш сигурно ќе биде пенал, а ако не гол, и тука незнаеш што е боље...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Споредба мала

2011(Поради инталирање на пачови и форматирања, толку натпревари се одиграни)
vs
2012
Погледнете го бројот на примени, за дадени и по 1 просек нека биде не е проблем.
GG 1.jpg GG.jpg

Член од
25 јули 2009
Мислења
142
Поени од реакции
64
Да ве прашам за да играм ONLINE дали мора да ја купам оргинал играта или немора, зошто гледам низ форумите регистрацијата била бесплатна и многу народ ја игра ONLINE.Поздрав :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Се убаво си ја инсталирав и кога ја стартуванајнормално си почнува,си избирам тоа Regular...(или другите) и правам профил(снимам под некое име) и ме исфрлува од играта.До што е помош некоја:???

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Дајте бе некој асален пач... овај PESedit не чини...

Член од
5 октомври 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Abe ja install igrata go simnuvaj toa .dll i simnuvam crack i mi vika failed to initialize i mi dava don't send ... aj ako imate nekoj link za crack sto mislite deka ke raboti ili nesto sto moze da me spasi .. pomagajte :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom