PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам како не ги губите живците играјќи ја играва.
Додека играв успеав да го скршам џојстикот и да го отперам предниот дел на куќиштето.
Буквално бев ваков на секој направен пас. А судијата па... значи колку ме нервира што пола саат чекам да свирне за да ја шутнам топката да му ебам тролот да му ебам! Го уништува и онака спорото темпо на игра, ми се влечат по теренот да им ебам се...
work.7378820.1.sticker,220x200-pad,220x200,f8f8f8.fuck-that-shit-yao-ming-v1.png

Ќе си играм фифа...

Тоа е финтата, малку и да се нервираш. Неможе само да тепаш и да се радуваш. Која би била реалноста во тоа? Играш, играш, тепаш, 1во место си, 30 бода им бегаш на 2рите, нема шанси да те стигнат и не се замараш. Тоа е далеку од реално.
Иначе имаш Game Speed Adjust...стај на +1...мене тоа ми е таман....сосем доволна брзина на играта.
Јас на почетокот кога почнав да играм ПЕС одвај завршував прв, а имаше и моменти кога завршував втор поради подобра гол разлика на компјутерот. Сум губел поради автоголови, сум губел поради гол во 90+4мин. (а требало да свири во 93та мин)...замисли кои нервози се тоа....
Сега веќе по 5-0 тепам големи тимови како Барселона со Кардиф, или со некои далеку послаби екипи.
На Top Player Difficulty ми е прелесно....и нема веќе нервози (единствено што може да ми се случи е некој испад нерешено, каде што 100 пати ќе погодам статива, 50 пати ќе погодам пречка, противничкиот голман ќе направи 100 неверојатни интервенции, и топката никако нема да сака да влезе во голот по 90минути игра). Во моментот ќе бидеш нервозен, ама подоцна ќе сфатиш дека е интересно и многу реално...
Играј поише се друго ќе си дојде со тек на време... :)

Да многу е интересно посебно кога си на 2 утакмици пред крај на сезона од прв си,а бегаш само два бода играш претпоследна најбитна утакмица тепаш 2-0 во прво полувреме и потоа во второ до 55 минута губиш 3-2 и губиш прво место.Многу реално.

Прееска нешто стиснал брат ми и сега кога ја уклучувам ми бара сериски број. WTF?!
Знае некој ова како да се среди освен Uninstall па пак Install?

Кога пробувам да вклучам auto save во master league ми вади don't send error да не знае некој како да го средам ова?
Имам инсталирано пач песедит 3.5

Некој да не има сериски број?
Како што пишев погоре, ми се заеба па ја избришав па сеа пак ја инсталирам....ама неам сериски...
ај нид хелп!! :)

Го средив со крак. Најдов некако :)
Сепак фала што се потруди
--- надополнето: Jul 31, 2011 10:03 PM ---
Edit: Што е ова пачовиве големи :) Ја имам еден малце постар ама малце меморија фаќа....Претходната страна што има еден гига и нешто е :vozbud: WTF?!

Абе зависи до пачот, има едни "PES SMOKE" тие зафакаат више од гига, ама затоа има додавано многу нови тимови, нови играчи помалце познати, ја има бразилската лига, има додадено многу репрезентации од кои ја има и Македонија со сите играчи (буквално е се средено како што треба)

Ај ако можете дајте ми линк од некој пач за ПЕС со squad updates, што е можно понов :)

sgq34l.jpg

Неможам да ја инсталирам еве што ми се појавува .. ве молам некој за помош!

^ Нема и тоа да помогне, треба да ја направи како .iso file и со Daemon Tools или слично да ја mount... Он зел цедиња и ги копирал на хард дискот, бар така ми изгледа?

^ Нема и тоа да помогне, треба да ја направи како .iso file и со Daemon Tools или слично да ја mount... Он зел цедиња и ги копирал на хард дискот, бар така ми изгледа?
да во право си,сеа приметив дека на хард диск ја ставил,а iso веројатно има.

Ова може да ти помогне

да во право си,сеа приметив дека на хард диск ја ставил,а iso веројатно има.

Ова може да ти помогне

Тоа е лесно како да го маунтне, остави му видео како да направи .iso фајл од некој фолдер, мене ме мрзи да барам :)

Тоа е лесно како да го маунтне, остави му видео како да направи .iso фајл од некој фолдер, мене ме мрзи да барам :)
најубаво нека опише дечкото дали симнал или купил,да не зборме на слепо;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom