Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 2.614
- Поени од реакции
- 1.550
Шо да опиште се се гледа според сликата...најубаво нека опише дечкото дали симнал или купил,да не зборме на слепо
Шо да опиште се се гледа според сликата...најубаво нека опише дечкото дали симнал или купил,да не зборме на слепо
Играта е купена .. ја отпакував преку winrar и кога пробав да ја инсталирам ова ми се појави .. ќе ве замолам за некакво решение како да ја инсталирам. Фаланајубаво нека опише дечкото дали симнал или купил,да не зборме на слепо
па ти кажавме маунтни го со дајмонд толс,не го отпакувајИграта е купена .. ја отпакував преку winrar и кога пробав да ја инсталирам ова ми се појави .. ќе ве замолам за некакво решение како да ја инсталирам. Фала
Сеа може малце нелогично ќе звучи али оди десен клик на играта Properties/Find Target и влези во PESEDIT и смени било која опција да речеме смени Scoreboard и пробај успеа така кај мене го имав истиот проблем...Инсталирав PESEDIT 4.0 пачот и сеа коа идам мастер лига да сејвнам, ми ја исклучуе играта..што е проблемот?
Отвори го PESEDIT.exe што се наоѓа во папката од играта и намести таму Master League Modes или така нешто, Master League 1, ќе се снајдеш..Инсталирав PESEDIT 4.0 пачот и сеа коа идам мастер лига да сејвнам, ми ја исклучуе играта..што е проблемот?
^ Нема и тоа да помогне, треба да ја направи како .iso file и со Daemon Tools или слично да ја mount... Он зел цедиња и ги копирал на хард дискот, бар така ми изгледа?
Фала многу и на 2-цата .. ми помогнавте многуда во право си,сеа приметив дека на хард диск ја ставил,а iso веројатно има.
Ова може да ти помогне
Забрането е ова, избриши го да не те казнат...
пач е другар тоа,ако е на торент пачот е легална работаЗабрането е ова, избриши го да не те казнат...
Легална работа? Ако ти си крадец, и ти нудат алат за крадење, алатот за крадење е легална работа а крадењето не е?пач е другар тоа,ако е на торент пачот е легална работа
не те разбрав баш во метафориве...Легална работа? Ако ти си крадец, и ти нудат алат за крадење, алатот за крадење е легална работа а крадењето не е?
PES2011 - крадењене те разбрав баш во метафориве...
ама колку што разбрав јас ова е само пачот од пес едит уплоадиран на пиратбај,значи ако пес едит уплоадираат на уплоад.ком,а после тоа пес пач го реплоадираат на рапидшер тоа не е пиратерија колку што јас се разбирам