PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75

Добро бе да му се серам, дај некој ако знае нека прати линк од пач со новите дресови и со точните имиња на клубови.За новите дресови не мора. И пачот да е цел а не така по 6 дела да симнувам преку кур ми е веќе со тоа. Што е ова, North London па да ви ебам матер дајте повише пари, прајте што знаете важно да не мораме да симнуваме пачови секоја година за да игра нашиот тим у вистински дресови.
Ако не ја знаеш ситуацијата не коментирај, ЕА има (читај) ексклузивен договор со FA за лиценцирањето на дресови/имиња/амблеми, колку и да даваат KONAMI пари тој договор пред 2014 нема да се прекине, а и после тоа, буџетот на KONAMI во споредба со тој на ЕА е ништо. Ако не сакаш да се замараш со еден прост setup со 3 пати кликање Next, играј си FIFA и уште од старт ќе ги имаш дресовите и имињата, ама трансферите сам ќе треба да си ги правиш.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако не ја знаеш ситуацијата не коментирај, ЕА има (читај) ексклузивен договор со FA за лиценцирањето на дресови/имиња/амблеми, колку и да даваат KONAMI пари тој договор пред 2014 нема да се прекине, а и после тоа, буџетот на KONAMI во споредба со тој на ЕА е ништо. Ако не сакаш да се замараш со еден прост setup со 3 пати кликање Next, играј си FIFA и уште од старт ќе ги имаш дресовите и имињата, ама трансферите сам ќе треба да си ги правиш.
Добро де не ми се прај паметен ја знам ситуацијата само што ужасно ме нервираат пачовите, и не е кликање три пати Next, туку и треба да го симнеш пачот од 1гб за да биде како што сакаш. Го симнеш овој па после излегне нов па ај тој, па не знаеш ни дали ќе работи бла бла бла...

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
со кое прогграмче да снимам од играта на пример головите имав едно ама појма неам како се викаше ако знаете дајте име или линк од него да го симнам

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
со кое прогграмче да снимам од играта на пример головите имав едно ама појма неам како се викаше ако знаете дајте име или линк од него да го симнам
Fraps се вика програмчето друже, најди си го ја full верзијата на некој торент, оти бесплатната дозволува само 30 секунди видео да снимаш.

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Дечко кој го работи нашиот Филип Втори едноставно го растури секоја му чест, само још неколку ситници и готов е.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Добро де не ми се прај паметен ја знам ситуацијата само што ужасно ме нервираат пачовите, и не е кликање три пати Next, туку и треба да го симнеш пачот од 1гб за да биде како што сакаш. Го симнеш овој па после излегне нов па ај тој, па не знаеш ни дали ќе работи бла бла бла...
Штом ја знаеш ситуацијата што џабе бамкаш друже? И 100% сум сигурен дека не си ја ни купил играта и ја играш пиратска па од кај ја играш пиратска и маани ќе наоѓаш за ситница која се средува за 5-6 минути... Ако веќе симнуваш пачови, симнувај од PESEDIT, 100% работат, СЕКОГАШ. ;)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Fraps се вика програмчето друже, најди си го ја full верзијата на некој торент, оти бесплатната дозволува само 30 секунди видео да снимаш.
клип од 30 секунди ми го зачувува за 600 MB не е нормално аплоад на јутуб ми бара 130 минути за видеото хаха ,мора да има некој друг по салам програм

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Како ме цитираа ми текна да прашам нешо.
Како креиран играч да го ставам да игра во некој тим?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
клип од 30 секунди ми го зачувува за 600 MB не е нормално аплоад на јутуб ми бара 130 минути за видеото хаха ,мора да има некој друг по салам програм
MyGamers Cam. Пробај го ова програмче. Не знам како снима со големина на видеата.

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Глеај record sound да е исклучено и намести пониска резолуција на играта, или пак ако ти е висока штиклирај Half-Size на Fraps и готово. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не знам како не ги губите живците играјќи ја играва.
Додека играв успеав да го скршам џојстикот и да го отперам предниот дел на куќиштето.
Буквално бев ваков на секој направен пас. А судијата па... значи колку ме нервира што пола саат чекам да свирне за да ја шутнам топката да му ебам тролот да му ебам! Го уништува и онака спорото темпо на игра, ми се влечат по теренот да им ебам се...

Ќе си играм фифа...

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Додека играв успеав да го скршам џојстикот и да го отперам предниот дел на куќиштето.
Буквално бев ваков на секој направен пас. А судијата па... значи колку ме нервира што пола саат чекам да свирне за да ја шутнам топката да му ебам тролот да му ебам! Го уништува и онака спорото темпо на игра, ми се влечат по теренот да им ебам се...

Ќе си играм фифа...
кај мене е обратно секогаш кога играме или PES 11 или FIFA 11 воа секогаш другарите го праат !! оти секогаш ги преслушувам !! :D :D :pos::pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106

Ќе си играм фифа...
Хехехе знам друже како се чувствуваш и јас го имам искусено безброј пати истото :) Ама сега можам и јас конечно да се пофалам со нешто...играм ПЕС 2011 од кога излезе демото. Сум играл преки 30+ сезони со екипи како Манчестер, Валенсија, Интер, Борусија Дортмунд и со некој помали како Катанија, Бетис...Со Манчестер имам изиргано 10+ сезони ама никогаш не освоив лига. Се нешто малку ми фалеше, сум бил безброј пати втор, трет, сум губел титула на број на дадени голови :tapp: не на гол-разлика туку на дадени голови?! Сум освојувал ЛЕ и ЛШ во тек на сезона ама ама да бидам шампион на лигата никогаш не успевав. А играм на топ, не се сум се откажувал. Имало безброј нервозни моменти, ситуации од типот: WTF како е ова можно??!?!! Па промашени пенали, па примени голови во 90+ минута....се до последниот пач од Пес едит 3.5 кој го инсталирав пред две недели и во кој ја има руската лига :) И почнав сезона со никој друг туку Терек Грозни :tapp: играм играм, полека додека ги научив играчите кој на која позиција игра...купив еден Фернандо од Порто, а после и еде Кожанов од Металист двајцата со по 60-65 оверал и плус играчите шо си беа во тимот и си играм....полусезоната ја завршив на 10-то место. Не купив други играчи пошто немав пари, само 700 000 :icon_mrgr: и почна втората полусезона...од кај средината негде каква серија сум направил... 8-3-0.... на 4 кола до крај ги стигнувам првите, ЦСКА и Динамо Москва кои ми бегаат 5 односно 4 бода. И таман кога помислувам дека имам шанси за титула јас играм две со ред дома нерешени 1-1 и пак се паѓа во вода...навидум...пошто последните две кола ги играм на гости со Анжи и Зенит. Ги победувам Анжи 1-0 со автогол :vozbud: и пред последното коло разликата до Динамо е 1 бод, а со ЦСКА имаме исто бодови. И му гостувам на Зенит кој пак е на 4-то место и се бори за ЛЕ. Ги победувам и нив 0-1 и не знам шо се случува на другиве утакмици....кога по последниот свиреж мојве играчи скокаат се радуваат...и коментаторот вика: And now they are champions....а јас се радувам како мало дете :pos: не ми се веруваше дека со обичен просечен тим како Терек станав шампион на Русија каде тимови како ЦСКА, Зенит, Динамо Москва имаа мил. буџети и јаки играчи. Е ако ова може да го понуди ФИФА кажете :)

pes2011 2011-07-15 02-01-57-12.jpg

Со ова собрав 20 мил. доволно за засилување на тимот за во ЛШ :)

П.С. Инаку титулата освоена во мурињовски стил, 90 % од утакмиците ми завршуваа со 0-2 гола :) А не играв да речиш дефанзивно, 4-4-2.

Kajgana Shop

На врв Bottom