H
-HRO
Гостин
Тоа е финтата, малку и да се нервираш. Неможе само да тепаш и да се радуваш. Која би била реалноста во тоа? Играш, играш, тепаш, 1во место си, 30 бода им бегаш на 2рите, нема шанси да те стигнат и не се замараш. Тоа е далеку од реално.Не знам како не ги губите живците играјќи ја играва.
Додека играв успеав да го скршам џојстикот и да го отперам предниот дел на куќиштето.
Буквално бев ваков на секој направен пас. А судијата па... значи колку ме нервира што пола саат чекам да свирне за да ја шутнам топката да му ебам тролот да му ебам! Го уништува и онака спорото темпо на игра, ми се влечат по теренот да им ебам се...
Ќе си играм фифа...
Иначе имаш Game Speed Adjust...стај на +1...мене тоа ми е таман....сосем доволна брзина на играта.
Јас на почетокот кога почнав да играм ПЕС одвај завршував прв, а имаше и моменти кога завршував втор поради подобра гол разлика на компјутерот. Сум губел поради автоголови, сум губел поради гол во 90+4мин. (а требало да свири во 93та мин)...замисли кои нервози се тоа....
Сега веќе по 5-0 тепам големи тимови како Барселона со Кардиф, или со некои далеку послаби екипи.
На Top Player Difficulty ми е прелесно....и нема веќе нервози (единствено што може да ми се случи е некој испад нерешено, каде што 100 пати ќе погодам статива, 50 пати ќе погодам пречка, противничкиот голман ќе направи 100 неверојатни интервенции, и топката никако нема да сака да влезе во голот по 90минути игра). Во моментот ќе бидеш нервозен, ама подоцна ќе сфатиш дека е интересно и многу реално...
Играј поише се друго ќе си дојде со тек на време...