- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 15
па ваљда,али за неколку дена очекувајте македонија пач![]()
Дај нешто подетално за тој Македонија Пач фала однапред позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па ваљда,али за неколку дена очекувајте македонија пач![]()
за тебе специјално детално дека ќе ја има брегалница.Доволно?Дај нешто подетално за тој Македонија Пач фала однапред позз
за тебе специјално детално дека ќе ја има брегалница.Доволно?![]()
македонска репрезентацијаНе ми треба само брегалница позз
македонска репрезентација
и 5 тима за почеток
ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонијаДругите 7 тима кога ? Пак ќе чекаме едно 5-6 месеца или право за Пес 2012:baeh:
ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонија
ќе збереме.Фала и дај зберете пари и објавете си го ем на пес-мацедониа хаха поз
во gameplan има едно linkfeints таму се подесуваат финтите пробај видиdrzam L2, ama dzabe mie L2 koa desniot analog ne reagira levo desno, a ne moze ni u settings da se naprai. mora da ima nekoja druga finta za driblinzive, ama ja ne ja znam.