PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Другите 7 тима кога ? Пак ќе чекаме едно 5-6 месеца или право за Пес 2012:baeh:
ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонија

ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонија

Фала и дај зберете пари и објавете си го ем на пес-мацедониа хаха поз

kako da go aktiviram desniot analog za driblinzi, vlegov vo settings i ne mi reagira na levo,desno,gore,dole samo reagira na klik, gi prefrliv komandite na leviot, ama ne e toa toa nezgodno e POMOSH !!!

држи L2 кога ќе ги правиш финтите(барем кај мене те така)

drzam L2, ama dzabe mie L2 koa desniot analog ne reagira levo desno, a ne moze ni u settings da se naprai. mora da ima nekoja druga finta za driblinzive, ama ja ne ja znam.

Викторче дај препорачај некој добар пач додека не излезе овој Македонскиов. :)

нејќе со секаков џојстик , нејке на тие кинеските што се , три сум ги имал кај никој не работи десниот аналог нагоре е ко триаголник да стискаш надоле ко на X и тн . затоа си земав конвертер за џојстик од сони и со таков си играм и се си е ок .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom