- Член од
- 10 јануари 2011
- Мислења
- 72
- Поени од реакции
- 15
Дај нешто подетално за тој Македонија Пач фала однапред поззпа ваљда,али за неколку дена очекувајте македонија пач
Дај нешто подетално за тој Македонија Пач фала однапред поззпа ваљда,али за неколку дена очекувајте македонија пач
за тебе специјално детално дека ќе ја има брегалница.Доволно?Дај нешто подетално за тој Македонија Пач фала однапред позз
Не ми треба само брегалница поззза тебе специјално детално дека ќе ја има брегалница.Доволно?
македонска репрезентацијаНе ми треба само брегалница позз
Другите 7 тима кога ? Пак ќе чекаме едно 5-6 месеца или право за Пес 2012:baeh:македонска репрезентација
и 5 тима за почеток
ај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонијаДругите 7 тима кога ? Пак ќе чекаме едно 5-6 месеца или право за Пес 2012:baeh:
Фала и дај зберете пари и објавете си го ем на пес-мацедониа хаха позај дојди да пишуваме имиња на играчи од 18тима(види колку играчи се тоа) да правиш оцени за истите а инфомации што да ти кажам ГОЦЕВСКИ-ВАРДАР(а тој поминал 20 тима у меѓувреме и сега игра у тиквеш),да правиш графика,дресови,навивања итн.,што народ сме ја незнам ете ти го овој алл нашонал симни го тој што да ти кажам и играј против уганда со македонија
ќе збереме.Фала и дај зберете пари и објавете си го ем на пес-мацедониа хаха поз
во gameplan има едно linkfeints таму се подесуваат финтите пробај видиdrzam L2, ama dzabe mie L2 koa desniot analog ne reagira levo desno, a ne moze ni u settings da se naprai. mora da ima nekoja druga finta za driblinzive, ama ja ne ja znam.