PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може некој да ми даде линк да ја симнам Пес 11 за сони плестејшен 2? благодарам

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
PES-ов ми се померемети на мастерлигата. Пред крајот на втората сезона кога треба да влезам во Јули ми се закочува играта, а лоадингот си врти.
Како да го средам ова? На две МЛ ми прави.

Користам FirePatch 1.4.1 со OF со сите трансфери што беше постиран од Gunnermkd.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
како да сменам резолуција во 1024x768 16:9,користам pesedit patch 1.7

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.514
Поени од реакции
4.396
PES-ов ми се померемети на мастерлигата. Пред крајот на втората сезона кога треба да влезам во Јули ми се закочува играта, а лоадингот си врти.
Како да го средам ова? На две МЛ ми прави.

Користам FirePatch 1.4.1 со OF со сите трансфери што беше постиран од Gunnermkd.
Истото и мене и на еден другар ни се случи.Мене еднаш на втора сезона кога почнува трансвер периодот и нема шанси бе брат лоадинг 9 часа не мрда :S.Ако некој знае нека каже каде е проблемот.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Истото и мене и на еден другар ни се случи.Мене еднаш на втора сезона кога почнува трансвер периодот и нема шанси бе брат лоадинг 9 часа не мрда :S.Ако некој знае нека каже каде е проблемот.
Ја го решив делумно, со тоа што го снимив од ново 1,4 фајр и го акнав ЕДИТ фајлот. И пуштив нова МЛ и не кочи веќе таму.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
^^
Не го решив проблемот сепак. Сеа ми се кочи на исто место, само на 3 сезона.

Излезе DLC 7.0 од КОНАМИ. Содржи следно:

Features DLC 7.0 for PES 2011 :
- Team Lineup Updates which now reflects Winter Transfer Activity
- New Team Strips
- 10 new Football boots

Линк

--- надополнето ---

Како да ставам дресови на оваа пес? Симнав од Јувентус, најнови ама не знам како да ги ставам. Се ставаат како на постарите ПЕС, во фолдерче - GDB/uni/Serie A/Juventus.
Проблемот е што на овие пачеви не се ставаат така дресовите, а јас така ги имам. Како да ги ставам, знае ли некој?

Има објаснување, ама не ми успева со тоа. Знам имаше notepad фајл, но не ми текнува како беше именуван и каде му беше точната локација.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
^^
Не го решив проблемот сепак. Сеа ми се кочи на исто место, само на 3 сезона.

Излезе DLC 7.0 од КОНАМИ. Содржи следно:

Features DLC 7.0 for PES 2011 :
- Team Lineup Updates which now reflects Winter Transfer Activity
- New Team Strips
- 10 new Football boots

Линк

--- надополнето ---

Како да ставам дресови на оваа пес? Симнав од Јувентус, најнови ама не знам како да ги ставам. Се ставаат како на постарите ПЕС, во фолдерче - GDB/uni/Serie A/Juventus.
Проблемот е што на овие пачеви не се ставаат така дресовите, а јас така ги имам. Како да ги ставам, знае ли некој?

Има објаснување, ама не ми успева со тоа. Знам имаше notepad фајл, но не ми текнува како беше именуван и каде му беше точната локација.
Се ставаат во китсервер па ГДБ уни...
Но овој китсервер има подршка на само 2 дреса домашен и гостински, сеуште нема подршка на 3 дрес.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Се ставаат во китсервер па ГДБ уни...
Но овој китсервер има подршка на само 2 дреса домашен и гостински, сеуште нема подршка на 3 дрес.
Знам за фолдерите како беа.
Еве на пример кај мене се вака
E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\mstserver\GDB\uni\Serie A

Јас овој сам си го направив, бидејќи не се ставаат така дресови, туку се во ИМГ фајловите(фолдерите со пачеви)

Проблемот е што во некој од овие фолдери стоеше и Notepad file(не ми текнува име), и поради тоа не знам како да ги ставам.
Овие пачеви го немаат тој стар начин на иснталација на дресови, да се копираат во соодветниот фолдер.
Дали ти текнува како се викаше фајлот и во кој фолдер точно стоеше.

Во фајлот имаше текст со тимовите и бројка пред нив, вака
138."Serie A\Juventus", конкретно за Јувентус. Ја не сакам трет дрес да ставам, туку сакам првиот да го сменам. Шорцевите бели да си ги направам, ама не знам како.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Имам еден проблем со ПЕС 11 кој гласи:

Can not find script file "C:\WINDOWS\system32\winjpg.jpg"

Член од
19 март 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Може помош околу тоа како да ги сменам контролите на фајр пачот 1.4

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Играм трета сезона со Лидс во Премиер Лига и не можам да се начудам каква криза ме има фатено. Досега имам скор 2-6-5 со гол разлика 6-14 и сум последен во ПЛ :kesa: и втор во групата во ЛЕ. А претходната сезона имав маестрална форма, дури и едно време бев на 4-5 бода од првиот, а на крај завршив 7-ми :) И то оваа сезона се засилив со Даглас Коста и Алтидор кои по оценки ми се најјаки во екипата. Тоа грешки во одбрана, голман, промашување на чисти ситуации, неможност да се направи шанса....не знам ваква лоша форма сум немал досега во ПЕС 11 :kesa:

Г

Грејвдигер

Гостин
Едно интимно прашање. :icon_bigg

Дали може да ги имам инсталирано и двата пачови: Jelen SuperLiga Patch v2.0 и PES 2011 npower Patch 1.0? Бидејќи гледам дека на овој вториот пишува да се избришат сите претходни пачови и китсервер, а ја сакам да ја имам и српската лига + бундес и чемпионшип лигата.

Kajgana Shop

На врв Bottom