PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Mason_Petrarka

Servant of Morgoth
Член од
19 декември 2009
Мислења
157
Поени од реакции
23
ако го има некој ПЕСедит Пачот 1.6 во рар како едно делче... нека дај линк...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
треба да снимам постар пач за да го снимам најновиов? денес ја инсталирав не знам :) и дајте некој пач со нови дресови и се...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Обезбеден пласман во Премиер Лигата со Лидс како шампион на Championship :) Тежок старт на сезоната 2 победи, 1 нерешена и 4 порази :(

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Fire Patch досега е најдобар или има подобар пач излезено ?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
нечинит 1.6 пачов, ко ќе напрам Save на мастер лига и ми излегува од играва.. или само мене вака? :/

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Значи вака сеа некој да ми објасни повеќе што знае.За да го симнам овој новиот пач ПесЕдит треба да имам некој друг пач инсталирано од предходно или само овој ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Значи вака сеа некој да ми објасни повеќе што знае.За да го симнам овој новиот пач ПесЕдит треба да имам некој друг пач инсталирано од предходно или само овој ?
Не ти треба ниту еден пач...туку треба да го избришеш и кит серверот од стариот пач ако го имаш!

H

-HRO

Гостин
По успехот во втората лига со Cardiff...влегов во Премиер Лигата.
Паднаа тешки натпревари...и имаше неизвесност до самиот крај...Челзи ми бегаше само 2 бода...на 2 кола пред крајот.
Bellamy,Naylor и Koumas не ги играв воопшто...ги праќав на позајмица...и повеќе се потпирав на Chopra,Burke,Wildig и одличниот Kagawa кој го донесов за смешна сума од Борусија Дортмунд.
Меѓутоа успеав да ги поминам тешките натпревари пред самиот крај...Челзи киксна со Фулам на едно коло пред крајот на сезоната...и успеав да освојам 3 титули:

Premier League
Europa League
FA Cup

Сега почнав втора сезона во Премиер...и сакам малку да го подмладам тимот...така да ако имате предлог за некој играч што би можел да го земам...кажувајте!!! :)
Највеќе од се,би ми бил потребен Side Back.
Се обидов да ги земам Фабио и Рафаел од Јунајтед...ама не сакаа ни да чујат децата за трансфер :)
Така да секаков предлог би бил добредојден :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Пробувам да ја имсталирам ПЕС 2011 и ми се појавува ова може некој да ми каже што е проблемот:
untitled.JPG

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Јас со Nottingham Forest играм веќе 3-та сезона.

Во првата сезона се пласирав прв на Чемпионшип и освоив ФА-куп.
Втората сезона завршив 4-ти во Премиер лигата и пак освоив ФА-куп.Во Лига Европа изгубив во финале од Леверкузен.

Моментално сум во третата сезона,првопласиран сум во Премиер лигата,четврт финале во ЛШ,и полуфинале ФА-куп.

Kajgana Shop

На врв Bottom