PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
треба да снимам постар пач за да го снимам најновиов? денес ја инсталирав не знам :) и дајте некој пач со нови дресови и се...

Обезбеден пласман во Премиер Лигата со Лидс како шампион на Championship :) Тежок старт на сезоната 2 победи, 1 нерешена и 4 порази :(

Fire Patch досега е најдобар или има подобар пач излезено ?

нечинит 1.6 пачов, ко ќе напрам Save на мастер лига и ми излегува од играва.. или само мене вака? :/

Значи вака сеа некој да ми објасни повеќе што знае.За да го симнам овој новиот пач ПесЕдит треба да имам некој друг пач инсталирано од предходно или само овој ?

Значи вака сеа некој да ми објасни повеќе што знае.За да го симнам овој новиот пач ПесЕдит треба да имам некој друг пач инсталирано од предходно или само овој ?

Не ти треба ниту еден пач...туку треба да го избришеш и кит серверот од стариот пач ако го имаш!

По успехот во втората лига со Cardiff...влегов во Премиер Лигата.
Паднаа тешки натпревари...и имаше неизвесност до самиот крај...Челзи ми бегаше само 2 бода...на 2 кола пред крајот.
Bellamy,Naylor и Koumas не ги играв воопшто...ги праќав на позајмица...и повеќе се потпирав на Chopra,Burke,Wildig и одличниот Kagawa кој го донесов за смешна сума од Борусија Дортмунд.
Меѓутоа успеав да ги поминам тешките натпревари пред самиот крај...Челзи киксна со Фулам на едно коло пред крајот на сезоната...и успеав да освојам 3 титули:

Premier League
Europa League
FA Cup

gg.bmp

gg2.bmp

gg3.bmp

gg4.bmp

gg5.bmp

Сега почнав втора сезона во Премиер...и сакам малку да го подмладам тимот...така да ако имате предлог за некој играч што би можел да го земам...кажувајте!!! :)
Највеќе од се,би ми бил потребен Side Back.
Се обидов да ги земам Фабио и Рафаел од Јунајтед...ама не сакаа ни да чујат децата за трансфер :)
Така да секаков предлог би бил добредојден :)

Пробувам да ја имсталирам ПЕС 2011 и ми се појавува ова може некој да ми каже што е проблемот:
untitled.JPG

Јас со Nottingham Forest играм веќе 3-та сезона.

Во првата сезона се пласирав прв на Чемпионшип и освоив ФА-куп.
Втората сезона завршив 4-ти во Премиер лигата и пак освоив ФА-куп.Во Лига Европа изгубив во финале од Леверкузен.

Моментално сум во третата сезона,првопласиран сум во Премиер лигата,четврт финале во ЛШ,и полуфинале ФА-куп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom