PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
еве го и мојот тим

играм со 0.3 пачот каде што има бундес лига и средени се имињата, дресовите и трансферите.
Овој Хонда е талент уште од PES 2008, да си ибе векот.
Иначе мене ме изнервира усовршениов систем на трансфери, порано ќе купев млад талент во прва недела, во трета ќе го продадев за дебели пари и после со тие пари ќе купев некој развиен талент. Новово е подобро, ама не ми лежи, нејќам менаџер, сакам PES ML каде што во 4та сезона ќе освојам триплете. Со default тимот. :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ме нервира што во мастер лига нема пријателски да си договараш и многу глупо почнува,мислам дека треба да се додаде нешто како модот во фифа на пр.Coach mode :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Останав со Fire 1.4, ама го стаив EDIT-от со апдејтирани трансфери. Ставен е тука неколку страни назад, од gunner_mkd.
Морав вака пошо ме ребраше 1,4,1. И сеа се е во ред, ама морам да играм со Англиска 2 лига, а сакав со италијанска 2 да бидам. Ако ги сменам ќе ми се заебе пак, па ќе треба да враќам англиска 2.
Исто напраив и ја само едит-от го префрлив, изгледа до апдејтот 1.4.1 е може не чини. А и пак не може од Англиска 2 на серија б? не проверив ја. Јбг не ми ни треба само сакав да испробам да видам шо има.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ќе ми го даде ли некој линк да симнам d3dx9_30.dll ..
И да ми даде линкче од My Computer за да го ставам.

M

marko 1996

Гостин
Со фајр пачов мислам 1.4 е све е топ само неможам да напраам 2ра лига англија да играм тоа ме нервира ептен све праам ко што треба идам ја пуштам играта и имам Д2 лига и коа ке отидам таму ги има сите логоа на тимови од 2ра лига англија а уствари се 2ра германска лига секако пробував неможе , помош?
Некој ? Извинете вака што напињам ама ми треба ептен

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Некој ? Извинете вака што напињам ама ми треба ептен
друже толку ли ве мрзи две три страни да свртите назад мислам дека 10 пати имаме објаснето на истото прашање сврти поназад и ќе видиш

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Ситуацијата после есенскиот дел од сезоната :) Многу јаки утакмици паднаја пошто има доста екипи со горе-долу изедначен квалитет имаше пресврти, голови во 90 и 92, нерешени од типот 2-2, 3-3.... :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Кога можам да си донесам нов скаут?
Сеа е трансфер период но неможам да влезам во делот hire staff.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Кога можам да си донесам нов скаут?
Сеа е трансфер период но неможам да влезам во делот hire staff.
Само во Август можеш да ги смениш, а они ќе почнат да ти функционираат од септември.

M

marko 1996

Гостин
Сеа имам проблем со мастер лига :) Кога ги завршувам сите утакмици од сезоната и идам нели некст за да идам у трансфер периот и ми идам се некст и ми се лоадира тоа со тоа доле зеленото се врти ама чекам више 25-30 мин ништо уште врти помош?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Сеа имам проблем со мастер лига :) Кога ги завршувам сите утакмици од сезоната и идам нели некст за да идам у трансфер периот и ми идам се некст и ми се лоадира тоа со тоа доле зеленото се врти ама чекам више 25-30 мин ништо уште врти помош?
И јас го имав овој проблем, нема друго решение освен да почнеш нова МЛ, јебига бев пета сезона ама почнав поново. :)

M

marko 1996

Гостин
И јас го имав овој проблем, нема друго решение освен да почнеш нова МЛ, јебига бев пета сезона ама почнав поново. :)
Ама ова ми е втора првата МЛ со Маинц истиот проблем , Мајорка втрора МЛ истиот проблем :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom