PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам нешто ја симнав преку Торент играва и после што треба да направам?
Отидов да се инсталира и ми се појавува следново :
Error1309.Error reolading from file:C\DOCUME~1\PC\LOCALS~1\Temp\Rar$DI00.266\
program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer.

Aко може некој да помогне.Фала однапред

Тој шо кладе погоре слика од Арсенал со 95 бода и преку 100 гола дадени, нема шанси да играл на про или топ. Тоа едноставно НЕ Е МОЖНО !!!!

Јас да си кажам, завршив 3-та сезона со Манчестер и е полошо од претходните две. Завршив 6-ти а на крај одвај крај со крај сврзав со играчите и трошоците. Многу паметни бе овие играчите, а дојде време за обновување на договорот бараат 100, 120 % поголеми плати, па кај го има тоа бе? И ако пу предложиш за 1 мил. помала плата одма те одбива и си оди од тимот, па после потпишува за помала плата од таа што си му ја понудил и тоа во екипи како Бреша, Киево, Лил, Алмериа. Живи глупости. Така ми заминаја Еванс, ВДС и Фабио (82 имаше мамето негово а само 22 год) ама затоа јас си го зедов Герет Бејл што се надевам ќе биде иднината на клубот :)

Тимот за новата 4-та сезона (планирам и последна) е:

Голмани: Кушчак и Де Геа

Одбрана: Рафаел, Мика Ричардс, Фердинанд, Видиќ, Смалинг, Бејл (нов), Ворнок (нов), Куртис Дејвис (нов)

Средина: Флечер, Хамшик, Хендерсон, Валенсија, Љаиќ (многу сум задоволен од него, му ја дадов 10-ката), Родвел, Нани, Обертан

Напад: Хернандез, Агбонлахор, Суарез

Пазам да има англичани/британци во тимот па засега се вртат 10, добро е :)

Ако си го ПЕС 2010 добро терал на HIGH значи и ПЕС2011 меже да ти иде на HIGH, многу е мала разликата во десетката и еденаесетката во графиката, барем така е кај мене, имаш некој проблем ако не е до компјутерот ондак е до играта што си ја симнал баш е чудно со таа твоја конфигурација да ти сецка на најслаби подесувања.
Торентот со што ја симнав играта е од замунда .. тој што има најмногу симнувања значи нема шанси само кај мене да е измрдана играта ! Нешто проблемот е во компјутерот
Ама не се замарам ќе почекам до 2ри ноември и ќе си ја стаам за Сони 2

Да имаш вируси разбери веќе пробај реинсталирај го 2 саати (и помалку) работа е па пак инсталирај ја и види дали ќе ти сецка.

На сони 2 нема да биде играта ни приближно иста, на пс останува оној гејмплеј од пес 6 само со некоја измена во графиката и опциите.

abe kakvo sony 2.. greota da ja igras igrava na sony 2

xbox 360 ps3 i PC so zver konfiguracija

Незнам со кој тим да почнам, дај кажете некој тим бе луѓе

Што формација играш со Атлетико, што трансфери направи ? Ај кажи пошо и ја играм со нив. :) Иначе и ја ги тепав и Барса и Реал у гости, али губам лесни бодови против некои аматери како Алмерија. :)

4-4-2 играм. Со Форлан (малце поистурен) и Агуеро позади него. Офанзивни крила (Симао и Рејес) и Тиаго и Парк Џи Сунг во средина еден до друг :)

А ги купив Азамоа Гиан, Лорис, Лам, и ПЏС :) Али овој Азамоа тиња ми е, се молам да ми го побара некој на зима да се отарасам од него :) Ке глеам Балотели да го зеам место него :)

Тој шо кладе погоре слика од Арсенал со 95 бода и преку 100 гола дадени, нема шанси да играл на про или топ. Тоа едноставно НЕ Е МОЖНО !!!!

ABE BRAT MNOGU SI ISFRUSTRIRAN, GLEDAS NE TI ODI IGRAVA PREFRLISI SE NA FIFA TAA E IZMISLENA KO ZA TEBE DECA. A ZA OVA DALI E MOZNO ILI NE KE OSETIS SAM SAMO NEKA JA NAPRAT DA SE IGRA ONLINE PA KE POPRIMIS NEKOJA DUZINA.
PS: PREFRLISE NA FIFA GUBIS NA LEPOTA SO PES!

--- надополнето ---

Инаку со Арсенал немам купено ниеден играч 154м имам сега втора сезона, и не планирам да купам дур не почнат да им паѓаат отценките. Барса ми понуди 16м за фабрегас ама корпа им манав НОРМАЛНО :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom