PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Ќе да е рекорд на PES 2011 ? :)

--- надополнето ---

А и ова најверојатно 95 бода, 91 даден, 18 примени
[/URL][/IMG]

--- надополнето ---

FA Cup освоив се со младинците Бендтнер е ѕвер
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

--- надополнето ---

скапан ми е интернетов имам уште :pehar: ама ко ќе можам ќе ги стам.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Помош.
- Почнав да го инсталирам Пач 0.1 и одма Error :)

Attachments

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Па зашто го инсталираш 0.1,инсталирај го најновиот 0.3 без АФС срање се инсталира,лесно е :)
OK

- Ја избришав играта, одново ја инсталирав и само Пач 0.3 го инсталирав ...... дресовите се ок ама трансвери нема броо :) Да не треба несо др да направам ???

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
OK

- Ја избришав играта, одново ја инсталирав и само Пач 0.3 го инсталирав ...... дресовите се ок ама трансвери нема броо :) Да не треба несо др да направам ???
Хмм не знам што е!

Кај мене ги има трансферите,а само го инсталирав пачот без ништо друго да направам!

Член од
7 септември 2008
Мислења
693
Поени од реакции
21
Ако може некој да ми каже кај се прави имињава од играчиве да не се над нив ?

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Хмм не знам што е!

Кај мене ги има трансферите,а само го инсталирав пачот без ништо друго да направам!
- Средив броо, проблемот бил кај мене со заборавањето на PESEdit.com 2011 Patch 0.3 - Fix, не сум го симнал од нет :)
Фала за што ме спаси од 0.1 :)

--- надополнето ---

Ако може некој да ми каже кај се прави имињава од играчиве да не се над нив ?
System Settings > Controller Settings > 1 > Corsor Settings.

Shange Cursor ( Semi-a.... )
Cursor Name ( Payer Name / None )

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
PES 2010 ми идеше лагано на HIGH settings Немаше да сецне играва ..
Ако си го ПЕС 2010 добро терал на HIGH значи и ПЕС2011 меже да ти иде на HIGH, многу е мала разликата во десетката и еденаесетката во графиката, барем така е кај мене, имаш некој проблем ако не е до компјутерот ондак е до играта што си ја симнал баш е чудно со таа твоја конфигурација да ти сецка на најслаби подесувања.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
@ АР5ЕНАЛ

Имав 99 поени со Рома во мојата втора сезона мислам, и преку 40 дадени голови со Роналдо :) Дадени и примени голови не ми текиња али тука негде бев кај 100ката со дадените :) Скриншот неам пошо го избришав тоа, не беше интересно више, сеа со Атлетико вртам. Сеа за сеа скор 8-2-0 прв на табела два бода пред Барса. Ги скинав и нив и Реал у меѓусебен :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
@ АР5ЕНАЛ

Имав 99 поени со Рома во мојата втора сезона мислам, и преку 40 дадени голови со Роналдо :) Дадени и примени голови не ми текиња али тука негде бев кај 100ката со дадените :) Скриншот неам пошо го избришав тоа, не беше интересно више, сеа со Атлетико вртам. Сеа за сеа скор 8-2-0 прв на табела два бода пред Барса. Ги скинав и нив и Реал у меѓусебен :)
Што формација играш со Атлетико, што трансфери направи ? Ај кажи пошо и ја играм со нив. :) Иначе и ја ги тепав и Барса и Реал у гости, али губам лесни бодови против некои аматери како Алмерија. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom