PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
АХАХА Играта е најлесна до сега !! Значи кај мене корне лаг и играм на топ и п аги кршам !

Момци да ви се пофалам .. На low settings на 1024x768 ми игра без да сецка ( само понекогаш)

Играва и не е најлесната но дефинитивно не е тешка.Јас играм на топ плеер.Првите 5-6 утакмици мака мачев за гол,а сега постигнувам по 1-2 гола на утакмица минимум а ако ми се посреќе и 3-4 (најмногу имам 5 постигнато,а 19 шута на голот од кој 3-4 беа пречка статива а 5-6 јалови одбрани).Меѓутоа многу лесно се прима гол.Мало невнимание и примаш гол.Така на неколку пати водам 1-0 и при крајот 80+ минута и ќе се опуштам и една контра и 1-1.

Еј ќе може ли некој што ја игра веќе да ми прати торент од играта да ја симнам и некој пач со трансферите имиња и дресови.
Значи се комплет како што ја играте вие.
ПС И нека објасни на кратко шо како треба да се инсталираат тоа пачовите.
Благодарам.
Аман бе никој да прати.

Играта не е баш лесна,ама после 10-ина изиграни утакмици станува нормално,јас најмногу голови сум дал 4,ама сум примил 8 од Севиља,а најголем посед ми бил 58.

Првпат фатив да играм Мастер Лига на 2011-кава, и може некој да ми објасни како се купуваат играчи оти сум слеп или мутав.
Кога ќе селектирам играч имам само 2 опции, Add to Scout List и Use as comparison, како да почнам да преговарам со играчите?
Пробав и со опцијата скаутот да ми преговара, но тој ништо не прави, има играчи кои му седат во скаут листа, а тој не ни почнува да преговара. :toe:

Играва и не е најлесната но дефинитивно не е тешка.Јас играм на топ плеер.Првите 5-6 утакмици мака мачев за гол,а сега постигнувам по 1-2 гола на утакмица минимум а ако ми се посреќе и 3-4 (најмногу имам 5 постигнато,а 19 шута на голот од кој 3-4 беа пречка статива а 5-6 јалови одбрани).Меѓутоа многу лесно се прима гол.Мало невнимание и примаш гол.Така на неколку пати водам 1-0 и при крајот 80+ минута и ќе се опуштам и една контра и 1-1.

Е па за ова викам и јас. Тоа е малце нервозно инаку и јас ги пбедувам почесто Сити, Ливерпул и Арсенал отколку Виган, Блекбурн и сличните на нив.

Немаш место во тимот,продади некој.

Е па за ова викам и јас. Тоа е малце нервозно инаку и јас ги пбедувам почесто Сити, Ливерпул и Арсенал отколку Виган, Блекбурн и сличните на нив.

Нешто ми омекнуваш да не победи на BEGINER?

Кога бираш формација во game plan тие глупостите што се од 0 - 90та минута каква да е тактиката (посед, контри, пресинг) ја чепкате? Да советувате нешто или најдобра да си оставам дифолт?

И избрав на почеток сам да преговарам за играчи а не агент, и пак кога отидоов на еден играч ми се појави тоа дека агентот ќе преговара и ќе ме извести.

Посед на тока НАПАЃАЧКИ со Арсенал играм исто во тренинг Напаѓачки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom