PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
АХАХА Играта е најлесна до сега !! Значи кај мене корне лаг и играм на топ и п аги кршам !

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Момци да ви се пофалам .. На low settings на 1024x768 ми игра без да сецка ( само понекогаш)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Играва и не е најлесната но дефинитивно не е тешка.Јас играм на топ плеер.Првите 5-6 утакмици мака мачев за гол,а сега постигнувам по 1-2 гола на утакмица минимум а ако ми се посреќе и 3-4 (најмногу имам 5 постигнато,а 19 шута на голот од кој 3-4 беа пречка статива а 5-6 јалови одбрани).Меѓутоа многу лесно се прима гол.Мало невнимание и примаш гол.Така на неколку пати водам 1-0 и при крајот 80+ минута и ќе се опуштам и една контра и 1-1.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Еј ќе може ли некој што ја игра веќе да ми прати торент од играта да ја симнам и некој пач со трансферите имиња и дресови.
Значи се комплет како што ја играте вие.
ПС И нека објасни на кратко шо како треба да се инсталираат тоа пачовите.
Благодарам.
Аман бе никој да прати.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.317
Поени од реакции
270
Играта не е баш лесна,ама после 10-ина изиграни утакмици станува нормално,јас најмногу голови сум дал 4,ама сум примил 8 од Севиља,а најголем посед ми бил 58.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Првпат фатив да играм Мастер Лига на 2011-кава, и може некој да ми објасни како се купуваат играчи оти сум слеп или мутав.
Кога ќе селектирам играч имам само 2 опции, Add to Scout List и Use as comparison, како да почнам да преговарам со играчите?
Пробав и со опцијата скаутот да ми преговара, но тој ништо не прави, има играчи кои му седат во скаут листа, а тој не ни почнува да преговара. :toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Играва и не е најлесната но дефинитивно не е тешка.Јас играм на топ плеер.Првите 5-6 утакмици мака мачев за гол,а сега постигнувам по 1-2 гола на утакмица минимум а ако ми се посреќе и 3-4 (најмногу имам 5 постигнато,а 19 шута на голот од кој 3-4 беа пречка статива а 5-6 јалови одбрани).Меѓутоа многу лесно се прима гол.Мало невнимание и примаш гол.Така на неколку пати водам 1-0 и при крајот 80+ минута и ќе се опуштам и една контра и 1-1.
Е па за ова викам и јас. Тоа е малце нервозно инаку и јас ги пбедувам почесто Сити, Ливерпул и Арсенал отколку Виган, Блекбурн и сличните на нив.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Немаш место во тимот,продади некој.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Како можам да ја зголемам понудата за некој играч?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Е па за ова викам и јас. Тоа е малце нервозно инаку и јас ги пбедувам почесто Сити, Ливерпул и Арсенал отколку Виган, Блекбурн и сличните на нив.
Нешто ми омекнуваш да не победи на BEGINER?

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Кога бираш формација во game plan тие глупостите што се од 0 - 90та минута каква да е тактиката (посед, контри, пресинг) ја чепкате? Да советувате нешто или најдобра да си оставам дифолт?

И избрав на почеток сам да преговарам за играчи а не агент, и пак кога отидоов на еден играч ми се појави тоа дека агентот ќе преговара и ќе ме извести.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
151
Поени од реакции
52
Посед на тока НАПАЃАЧКИ со Арсенал играм исто во тренинг Напаѓачки

Kajgana Shop

На врв Bottom