PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Не го наметив тоа на high, сеа може во сред сезона да го ставам?

Мислам дека на сред сезона освен тежина, време и уште едно не ми текнуе што да се смени. Тоа мислам не може да се смени коа ти пуштена веќе мастер лигата. МОра но

еве и една добра вест.
Има апдејт за играта, внатре во неа, кога ќе ја пуштите ќе ви каже дека постои и дека можете да го активирате во дата сетингс мислам.
направени се сите трансфери од летото, и вика дека има нови тимови ова она.
ја за интер си проверив, се живо и диво има. Дури и Наталино и Бираги, и да го има Кутињо!

еве и една добра вест.
Има апдејт за играта, внатре во неа, кога ќе ја пуштите ќе ви каже дека постои и дека можете да го активирате во дата сетингс мислам.
направени се сите трансфери од летото, и вика дека има нови тимови ова она.
ја за интер си проверив, се живо и диво има. Дури и Наталино и Бираги, и да го има Кутињо!

Леле играта ми е на лап топ, а јас го заборавив кај баба ми.! у секој случај, дај кажи како да активирам тоа?

еве и една добра вест.
Поточно во EXTRA CONTENT барајте таму ке го има и во самото мени кај екстра контент пишува NEW значи има нешто ново(ов овој случај апдејтот).

Леле играта ми е на лап топ, а јас го заборавив кај баба ми.! у секој случај, дај кажи како да активирам тоа?
треба да си конектиран на интернет, и ко ќе ја пуштиш играта сама ќе те извести шо има и како се праи.

Не бе ја 3-та сезона сум, првата за Мајнц играв, незнам мислам 12-тина гола имав, Фиорентина ме побара потпишав и дадов 17 за една сезона. Сега трета сезона со Атлетико Мадрид, 8 гола имам дајно Јануари месец! Со првиот менаџер немојш да ставаш клубови во Desired clubs!

--- надополнето ---

http://hotfile.com/dl/75489766/3ebe529/12.10_download.rar.html

Еве го DLC-то што прајт проблем ако го спушташ преку играта! Имат упатство внатре!

Ај ако може да ми кажеш кај да го ставам фајлот фала однапред :salut:

треба да си конектиран на интернет, и ко ќе ја пуштиш играта сама ќе те извести шо има и како се праи.

А после ако не ми се допаѓа можам ли пак пачот да го инсталирам ? :)

Ај ако може да ми кажеш кај да го ставам фајлот фала однапред :salut:

KONAMI > Pro Evolution Soccer 2011 > img

И после ко ќе ја уклучиш PES, ќе ти се појавит нешо во стилот дали сакаш да ја упдејтираш играва. Одиш " Yes " и то е то. :)

ЈАс го инсталирав тоа новото ама ми се заеба стариот пач. Ги немаше амблемите и дресовите за екипите. Си го вратив јас пачот :)

ЈАс го инсталирав тоа новото ама ми се заеба стариот пач. Ги немаше амблемите и дресовите за екипите. Си го вратив јас пачот :)

И мене сеа ке пробам пак да го вратам :)

decki ja igra nekoj ONLINE igrava na bilo koja konzola ????????

^
А како се игра онлајн?

Мислам дека треба да ја имаш купено оргинал за да можеш онлајн да мааш. Барем така беше за претходните, незнам дали за оваа е исто. Некој поинформиран нека каже :)

На конзола само и само оригинал и на ПЦ само оригинал али очекувам да изнајдат решение и за пиратска.

Како може да се игра 2v2 на MULTI TAB ? Си функционира на PS2, ама на PC немојт нешо...

Требит некој драјвер да се инсталират или шо е работава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom