LeoMessi10
Lionel Andress Messi
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 2.316
- Поени од реакции
- 268
Зашо кога одам инстал ми искача ерор 1309?
vo toa readme pdf fileto ima objasno kak od ase izbrise patchot ili pak izbrisi gi img sto si gi napravil ako eventualno si im smenil ime, ako si napravil overwrite si zavrsil rabotaКако може да се избриште пачот?
На 28 страница од темата го имаш пачот и објаснување имаш + на 29 стр. видео тут.Ај линк од страната кај што е ставен пачов, или ако може некој мал туториал како да го инсталирам
Имаш помалце Seeders од Leechers.Шо е со торентот од замунда, со 0,1 кбпс симиња :/
колку што знам ауто клизачот си го местиш ако сакаш, кога местиш формација таму доле кај менаџер сетингс мислам дека е, ќе идеш тригер сетингс и таму се мести он/оф (мислам дека вака нешто беше)Ми се деси една глупава работа на играва. Играв со Барса и селектиран ми беше Пике, покрај него трчаше Алвес бркајќи го руни и Алвес направи сам лизгачки старт и доби Руни пенал. Пак да не го стаиле Ауто клизач случајно?
Море пес играш, за да направиш нешто како што треба ти требаат 1000 пачови, и прашање е дали ќе успееш.Абе кажете ми некако да ја оправам камерата....
Ја оправив со ПЕС 11 Camera Settings... сепак фала поззМоре пес играш, за да направиш нешто како што треба ти требаат 1000 пачови, и прашање е дали ќе успееш.
@Limp Bizkit