PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Ја купив играва,и сеа има само некој Винрар фајлови,а ја неам појм шо треба да напраам за да ја инсталирам.Може некој да ми помогне?

Ја купив играва,и сеа има само некој Винрар фајлови,а ја неам појм шо треба да напраам за да ја инсталирам.Може некој да ми помогне?
отпакувај го тоа што е внатре,стави ги сите винрар од цедето во некој фолдер во PC и таму отпакувај

Како може да се избриште пачот? :)

отпакувај го тоа што е внатре,стави ги сите винрар од цедето во некој фолдер во PC и таму отпакувај
Напраив се како шо треба и сеа ќе отпакувам еден фајл,и за вториот ми вика немаш место,и сеа незнам како тоа отпакуваното да не иде у Ц.Ај чаре кажете ми.

Да не знае некој како да наместам над секој играч да му го пишува името (на утакмица)?

Стварно немам идеја.. ре-инстал на цела игра! :)

А може ли да инсталираш друг пач имајќи еден? значи да го има вториот што ќе го инсталираш а тој првиот да не функционира веќе!?

А може ли да инсталираш друг пач имајќи еден? значи да го има вториот што ќе го инсталираш а тој првиот да не функционира веќе!?

Мислам дека на овој пач, нема да можеш да overwritn-еш уште некој друг пач, бидејќи директно ти со овој пач правиш промени во имг. фајловите на самата игра каде што е инсталирана. Идам по некоја логика.. така да, најубаво ре-инстал.. :wink:

Само што изиграв еден натпревар и можам да кажам дека PES ќе остане број 1. фудбалска симулација кај мене. Него ме мрзи да ги листам претходните страни, има ли излезено пач за трансферите?

Него ме мрзи да ги листам претходните страни, има ли излезено пач за трансферите?
Да, ама за да го најдеш ќе мора да ги листаш предходните страни. :)

Само што изиграв еден натпревар и можам да кажам дека PES ќе остане број 1. фудбалска симулација кај мене. Него ме мрзи да ги листам претходните страни, има ли излезено пач за трансферите?

Една страна поназад. Тој е единствен сега за сега, нашминкан е добро, али пребрзо е направен.. доста утки има во формациите, поставите, трансферите, бројките..

Како може да се избриште пачот? :)
неможе затоа што е преку AFS т.е. нема китсервер,а ако го имаш iso-to нарпрај му mount и после таму каде што ти mountot во Mycomputer копирај ги тие dtxx сите нови од пачот што си ги стаил и ќе го избиришеш и во mydoc/konami/save треба тој edit фајлот да го избришеш:kesa:

Една страна поназад. Тој е единствен сега за сега, нашминкан е добро, али пребрзо е направен.. доста утки има во формациите, поставите, трансферите, бројките..

Фала. Штом е таква работата ќе си почекам некое време дур не се досреди, не се брзам :).

IMG фајловите можеш да ги overwrite-уваш. Ако уште го чуваш у ПЦ исото од ПЕС, внатре, не ми текнуе у кој фолдер ја имаш целата игра како би требало да изгледа.
сите ИМГ од тмау ќе ги копираш у играта, и готово. A save фајлот избриши го, ама така ќе ги немаш трансферите што ги правел тој што го правел пачот. И исто нема да ти бидат оригинал тимовите, по копирањето на ИМГ фајловите.

--- надополнето ---

Ми се деси една глупава работа на играва. Играв со Барса и селектиран ми беше Пике, покрај него трчаше Алвес бркајќи го руни и Алвес направи сам лизгачки старт и доби Руни пенал. Пак да не го стаиле Ауто клизач случајно? И како да ги бранам пеналите? на 2010 можеше да го "фрлам" голманот и по шутот на играчот, а тука не може. Ќе изберам страна и пошо играчот се фрла на квадратче по дифолт, не се фрла. Ретко се дешава тоа. и голманот ми се шета лево десно како на другата, што значи на оваа мали се шансите да се фрли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom