Крак ти бара.Инсталирав „PES 2011 OFFICIAL PATCH VERSION 1.02 (24.11.2010)“ и сеа ми бара „This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.“
Шо да правам, шо да чинам?
Одлични акции ВО МОЈ СТИЛ, мој стилАј и од мене неколку голчиња со акцент на акциите, а на крај од видеото, табела од најдобрата сезона што сум ја изиграл од 2000-та па наваму(Top Player, Reset Prevention ON)
Побарај некоја страна наназад, можит претходната имам ставено кракувано 1.02 .exe само стави го и пукајИнсталирав „PES 2011 OFFICIAL PATCH VERSION 1.02 (24.11.2010)“ и сеа ми бара „This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.“
Шо да правам, шо да чинам?
Супер акции само не баш да ми личи ова на Top Player :smir:Ај и од мене неколку голчиња со акцент на акциите, а на крај од видеото, табела од најдобрата сезона што сум ја изиграл од 2000-та па наваму(Top Player, Reset Prevention ON)
И против Барса, Реал не личеше на овогодишниот Реал, личеше на Алмериа :smir:Супер акции само не баш да ми личи ова на Top Player :smir:
На крај на 3 сезона МЛ со Лион каде шо освоив Куп и Лига, бев 2 пат по ред поразен од Ливерпул у финале у ЛШ.
У криза сум 23м си го ставам играчот кој ми беше најдобар стрелец во лигата со 26 гола, и притоа МВП во истата, поточно Ибрахимович ми стига следна понуда:
Кажете ми дека има некој кој би го одбил ова за 31 годишен играч.
Прегледај го приврзокот 37281