PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Праќање по пуканки - чоколадни

kosmodisk_podarok_kniga.gif

Хехехе го извајв од Рамконструкција :D

--- надополнето ---

Само Космодискот е спасот :)

Инаку еве апдејтирано .exe 1.02 ама kitserver сеуште не работи со него. Кај да е ќе извадат kitserver!
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2011.shtml#Pro Evolution Soccer 2011 v1.02 (v1.2.0.0) [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

Ај кажвете од кај да ја порачам играва оригинал, кај е најефтино!? Неможе вака да го плескам само братов и другариве, сакам и другииии!!! :)

Во менито на Мастер Лигата десно при крај имаш Tournament Information. После во него имаш ќе ти се појават од лево сите натпреварувања. Бираш кое сакаш и ти се појавува шо конкретно сакаш да видиш: табела на бодови, табела на меѓусебни натпревари, стрелци и тн.

Барај малце бе брат, не се сто менија. 7-8 се. Да ги провереше сите сигурно ќе го најдеше досега :)

Кај мене на уште 6 натпревари до крај на сезоната Лукас Бариос (101) има 38 гола во сите натпреварувања. Кај да е ќе ја надминам 40-та. Инаку ме очекува финале во ЛЕ против Челзи, а се надевам дека ќе се пласирам и во ЛШ. Од оваа сезона од Бундеслига и 3-та екипа од во ЛШ. Се крена рејтингот на лигата и доби уште едно место во ЛШ, претходно само по 2 одеа. :)

Во менито на Мастер Лигата десно при крај имаш Tournament Information. После во него имаш ќе ти се појават од лево сите натпреварувања. Бираш кое сакаш и ти се појавува шо конкретно сакаш да видиш: табела на бодови, табела на меѓусебни натпревари, стрелци и тн.

Фала многу

Завршив и четврта сезона со Дортмунд и еве го резултатот:
pes2011-1002010-11-2813-11-13-30.jpg

pes2011-1002010-11-2812-49-41-00.jpg

Направив и неколку трансфери за следната сезона каде конечно се надевам ќе се вмешам посериозно за шампионската титула. Го дадов Кагава (89) за неодолива цена (13.5 мил.) на Манчестер Јунајтед и Фелипе Сантана (85) на Порто за 1.5 мил. Морав да го дадам иако е јак, пошто цела сезона стрелката му беше надолу. Се засилив со Пјаниќ (98) за 14 мил. и Кјаер (86) за 7.5 мил. и Фреј за 4 мил. И еве ова е планираниот прв тим за следнава сезона:
pes2011-1002010-11-2813-23-23-77.jpg

Одлично се развиваат играчите и не ми се остава овој тим затоа ќе продолжам да играм со нив. Бариос ѕвер даде 44 гола претходната сезона. :)

Ај ако може некој да ми каже како да играм на комп со двајца, џојстик ли тастатура ли. Како се конфигурира, и ако треба џојстик од кај да купам каков треба :)

Ај и од мене неколку голчиња со акцент на акциите, а на крај од видеото, табела од најдобрата сезона што сум ја изиграл од 2000-та па наваму(Top Player, Reset Prevention ON)

Да питам нешто.

Го ставив exe.to од 1.02 го копирав у играта и кога ја пуштам ми прави Dont Send(Win 7 верзија)
Ако си го вратам старото ехе од 1.01 си работи играта нормално.

p.s. Средив со 0.5.1 пачот од pes edit страната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom