PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.853
Поени од реакции
10.225
Хехехе го извајв од Рамконструкција :D

--- надополнето ---

Само Космодискот е спасот :)

Инаку еве апдејтирано .exe 1.02 ама kitserver сеуште не работи со него. Кај да е ќе извадат kitserver!
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2011.shtml#Pro Evolution Soccer 2011 v1.02 (v1.2.0.0) [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај кажвете од кај да ја порачам играва оригинал, кај е најефтино!? Неможе вака да го плескам само братов и другариве, сакам и другииии!!! :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.957
Во менито на Мастер Лигата десно при крај имаш Tournament Information. После во него имаш ќе ти се појават од лево сите натпреварувања. Бираш кое сакаш и ти се појавува шо конкретно сакаш да видиш: табела на бодови, табела на меѓусебни натпревари, стрелци и тн.

Барај малце бе брат, не се сто менија. 7-8 се. Да ги провереше сите сигурно ќе го најдеше досега :)

Кај мене на уште 6 натпревари до крај на сезоната Лукас Бариос (101) има 38 гола во сите натпреварувања. Кај да е ќе ја надминам 40-та. Инаку ме очекува финале во ЛЕ против Челзи, а се надевам дека ќе се пласирам и во ЛШ. Од оваа сезона од Бундеслига и 3-та екипа од во ЛШ. Се крена рејтингот на лигата и доби уште едно место во ЛШ, претходно само по 2 одеа. :)

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Во менито на Мастер Лигата десно при крај имаш Tournament Information. После во него имаш ќе ти се појават од лево сите натпреварувања. Бираш кое сакаш и ти се појавува шо конкретно сакаш да видиш: табела на бодови, табела на меѓусебни натпревари, стрелци и тн.
Фала многу

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
6.957
Завршив и четврта сезона со Дортмунд и еве го резултатот:

Направив и неколку трансфери за следната сезона каде конечно се надевам ќе се вмешам посериозно за шампионската титула. Го дадов Кагава (89) за неодолива цена (13.5 мил.) на Манчестер Јунајтед и Фелипе Сантана (85) на Порто за 1.5 мил. Морав да го дадам иако е јак, пошто цела сезона стрелката му беше надолу. Се засилив со Пјаниќ (98) за 14 мил. и Кјаер (86) за 7.5 мил. и Фреј за 4 мил. И еве ова е планираниот прв тим за следнава сезона:

Одлично се развиваат играчите и не ми се остава овој тим затоа ќе продолжам да играм со нив. Бариос ѕвер даде 44 гола претходната сезона. :)

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Ај ако може некој да ми каже како да играм на комп со двајца, џојстик ли тастатура ли. Како се конфигурира, и ако треба џојстик од кај да купам каков треба :)

G

grande-juve

Гостин
Ај и од мене неколку голчиња со акцент на акциите, а на крај од видеото, табела од најдобрата сезона што сум ја изиграл од 2000-та па наваму(Top Player, Reset Prevention ON)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Да питам нешто.

Го ставив exe.to од 1.02 го копирав у играта и кога ја пуштам ми прави Dont Send(Win 7 верзија)
Ако си го вратам старото ехе од 1.01 си работи играта нормално.

p.s. Средив со 0.5.1 пачот од pes edit страната

Kajgana Shop

На врв Bottom