PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Како се глуми пенал или фаул?
Ја завршив првата сезона со Бешикташ.Прво место со тесна разлика помеѓу првите 4 тима (2-3 бода).Освоив и куп на англија.Сега одам во прва лига меѓутоа ниеден играч не сака да преговара.Така да со истиот состав уште пола година.Играм на топ плеер.

Се глуми на L3+R3, односно притискање на двата аналога.

[video]http://img716.imageshack.us/img716/6829/pes201120101025173.mp4[/video]

Од 33-34м. :tv:

Досега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици :)

незнам како мојте да играте на Beginer глупо е ептен. Земи играј на најтешко само така се учи играта!

глупо е за тој што ја игра. а за некој што првпат ја игра е многу корисно.
Ќе почне да сфаќа како функционира играта, ќе почне да ги учи пасовите, слободните удари и се по ред.
како напредува ќе пробува на појако и појако додека да стигне до топ левел. Која е целта да учи да игра на топ левел кога топка нема да фати, а секој пас во аут ќе му завршува?

глупо е за тој што ја игра. а за некој што првпат ја игра е многу корисно.
Ќе почне да сфаќа како функционира играта, ќе почне да ги учи пасовите, слободните удари и се по ред.
како напредува ќе пробува на појако и појако додека да стигне до топ левел. Која е целта да учи да игра на топ левел кога топка нема да фати, а секој пас во аут ќе му завршува?
Да али тоа само 3-4 годишни деца.Реално секој над 10 години лесно ќе ја свати играта.Пасовите ги научив по 4 утакмици а веднаш почнав на топ плеер.Треба да се навикниш ништо друго.

Малку ми треба да се навикнам,одма почнувам со топ плеер после.

Со 2011-кава првпат почнав на Топ Плеер да играм.
Многу е подинамично, но не би рекол дека е којзнае колку тешко.
На иста финта имдавам голови, малце ќе повлечам топка на средината и со еден Through Pass (триаголник пас) им ја силувам одбраната и имам чиста шанса за гол.
А 80% од примените голови ми се од корнер, колку и да вежбам, едноставно не знам да бранам корнери, невозможно е.

Море море тешка играва на топ. Со Валенсија почнав имам скор 3-1-2. Со Реал каква утакмица на гости му водев 2-0, абе ко стегнаја после коси, дрва, камења откорнаја за да ме тепаат и нормално 3-2 за нив заврши, такв притисок не беше можно да се издржи.

Moze nekoj da mi kaze zasto moram da cekam po 1 saat ili po cel den dodeka da mi dade pravo da go simnam naredniot part od patchov... mn me nervira a treba 6 da se simnat! :@
http://pesedit.com/forums/showthrea...leased!-16-10-10&p=63645&viewfull=1#post63645

Поради тоа што немаш акаунт.. Ќе симеш 1 парт па ке почекаш 1 саат. така оди тоа..Не си единствен кој чека.. али ќе ти се исплати чекањето позз

Поради тоа што немаш акаунт.. Ќе симеш 1 парт па ке почекаш 1 саат. така оди тоа..Не си единствен кој чека.. али ќе ти се исплати чекањето позз

Fala Mn.. pozz :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom