PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.496
Moze nekoj da mi kaze zasto moram da cekam po 1 saat ili po cel den dodeka da mi dade pravo da go simnam naredniot part od patchov... mn me nervira a treba 6 da se simnat! :mad:
http://pesedit.com/forums/showthread.php?2863-PESEdit-com-2011-Patch-Version-0-3-Released!-16-10-10&p=63645&viewfull=1#post63645
Ако имаш динамична IP адреса, симни еден парт, па направи дисконект/конект на конекцијата, и после тоа ќе можеш да симниш и друг парт без да чекаш.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
^Друже најде некој пач за тетоважи? Дај фрли го навака ако има, одамна барам :)

G

grande-juve

Гостин
3-та сезона со Блекпул, топ плеер, три пати освоив премиер лига, еднаш лш во втора сезона, во трета Челзи ме тепаше во финале, а фа куп никако да освојам, два пати губам во полуфинале и еднаш во финале.
Сликава е од трета сезона, прошетка низ паркот
SRFile2010_10_26_22_57_32_995.jpg

и златната формацијата

SRFile2010_10_26_22_58_49_783.jpg

G

grande-juve

Гостин
^
На TOP играш сигурно?
На ТОП не играв само кога првпат ја купив играва пред десетина години, од тогаш само топ. Инаку финтата е да си ја погодиш формацијата(посебно бројчињата што се за пресинг, за напаѓачки стил...) , да знаеш како да играш кога противникот ти игра пресинг или кога се брани со 10 души и те чека на контри, и најважно, секојдневен тренинг :).

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
^ Не верувам дека на топ цела сезона може да се има 0 порази али ок. Ако велиш дека е на топ секоја чест :)

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
На ТОП не играв само кога првпат ја купив играва пред десетина години, од тогаш само топ. Инаку финтата е да си ја погодиш формацијата(посебно бројчињата што се за пресинг, за напаѓачки стил...) , да знаеш како да играш кога противникот ти игра пресинг или кога се брани со 10 души и те чека на контри, и најважно, секојдневен тренинг :).
OK. Доколку стварно е на ТОП секоја чест!

G

grande-juve

Гостин
Не е интересно да преигруваш натпревари, иначе ќе си наместев барем еден ФА куп, само уште тоа ми фали, :) а да не зборам за финалето во лш што го изгубив од Челзи, два пати ги тепам во лига, а во финалево губам на две минути пред пенали, играа како топ плеер на квадрат.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Конечно ми заврши банот заради балистите од шкендија, ама бар го јадеа неколку!
За темава - Едино признавам само ако ти е вклучен RESET PREVENTION FIXTURE!!!
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Kajgana Shop

На врв Bottom