PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
47491642.jpg
Каде да го најдам ова? :)

Досега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици :)

Досега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици :)

Играј на најјако бе и да губиш од првин гајле ти е побрзо ќе ја научиш играта плус поинтересно ќе ти биде :)

Незапирлив и аматер,не идат во иста реченица:))

Чудни работи се дешаваат на играва бе мајку му.

Играм со Бенфика ЛШ 2 пати губам 0-3 и 2-1, и ист скор со нив и Баерн 4-0-2, поради гол разлика испаѓам. У мастер лига се дешевауе тоа се.
Играм Финале ЛЕ против Челзи губам до 80 мин 3-1, после тоа до 90+2, ги тепам 4-3. Мишн Импасибл 4 е играва. Мање битно, ама ќе се навикне чоек, јбг тоа е.
ТОП ПЛЕЕР е тежината која си ја играм, разбира се.

Како се бара топка на БАЛ, многу слабо ми подаваат :D

Незапирлив и аматер,не идат во иста реченица:))

Види поубаво :) не се во иста.
шала:smir:

--- надополнето ---

Играј на најјако бе и да губиш од првин гајле ти е побрзо ќе ја научиш играта плус поинтересно ќе ти биде :)

Не бе така потешко се навикнувам и плус мн. се нервирам :)

Како се глуми пенал или фаул?
Ја завршив првата сезона со Бешикташ.Прво место со тесна разлика помеѓу првите 4 тима (2-3 бода).Освоив и куп на англија.Сега одам во прва лига меѓутоа ниеден играч не сака да преговара.Така да со истиот состав уште пола година.Играм на топ плеер.

порано се глумеше со Р1+Р2+Л1+Л2. значи сите задни наеднаш.
сега сите команди се направени со аналогот, така да мораш да видиш упатство.

Како се глуми пенал или фаул?
Ја завршив првата сезона со Бешикташ.Прво место со тесна разлика помеѓу првите 4 тима (2-3 бода).Освоив и куп на англија.Сега одам во прва лига меѓутоа ниеден играч не сака да преговара.Така да со истиот состав уште пола година.Играм на топ плеер.

Со Бешикташ си освоил куп на Англија? браво браво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom