- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.620
- Поени од реакции
- 14.497
На beginner, или како и да беше тоа најлесното ниво.Кинам со Ибра во Милан.
21 натпревар 22 гола..
На beginner, или како и да беше тоа најлесното ниво.Кинам со Ибра во Милан.
21 натпревар 22 гола..
Не е ништо чудно.Ако има 1 напаѓач и преферира со него да напаѓа и му подава и се ќе постигне 22 гола.На beginner, или како и да беше тоа најлесното ниво.
Каде да го најдам ова?
Gallery > Track Record. Тука мислам бешеКаде да го најдам ова?
Играј на најјако бе и да губиш од првин гајле ти е побрзо ќе ја научиш играта плус поинтересно ќе ти бидеДосега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици
Незапирлив и аматер,не идат во иста реченица)Досега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици
Ако видиш точно, всушност таму има 2 реченици. Те заеба момакот.Незапирлив и аматер,не идат во иста реченица)
Види поубаво не се во иста.Незапирлив и аматер,не идат во иста реченица)
Играј на најјако бе и да губиш од првин гајле ти е побрзо ќе ја научиш играта плус поинтересно ќе ти биде
R2 R2 R2.Како се бара топка на БАЛ, многу слабо ми подаваат
Со Бешикташ си освоил куп на Англија? браво бравоКако се глуми пенал или фаул?
Ја завршив првата сезона со Бешикташ.Прво место со тесна разлика помеѓу првите 4 тима (2-3 бода).Освоив и куп на англија.Сега одам во прва лига меѓутоа ниеден играч не сака да преговара.Така да со истиот состав уште пола година.Играм на топ плеер.