- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.620
- Поени од реакции
- 14.497
На beginner, или како и да беше тоа најлесното ниво.Кинам со Ибра во Милан.
21 натпревар 22 гола..![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
На beginner, или како и да беше тоа најлесното ниво.Кинам со Ибра во Милан.
21 натпревар 22 гола..![]()
Не е ништо чудно.Ако има 1 напаѓач и преферира со него да напаѓа и му подава и се ќе постигне 22 гола.На beginner, или како и да беше тоа најлесното ниво.![]()
Каде да го најдам ова?
Gallery > Track Record. Тука мислам бешеКаде да го најдам ова?![]()
Играј на најјако бе и да губиш од првин гајле ти е побрзо ќе ја научиш играта плус поинтересно ќе ти бидеДосега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици![]()
Незапирлив и аматер,не идат во иста реченицаДосега со Роналдо и со Игуаин сум незаприлив. Роналдо:15 голови,Игуаин:9 играм на Аматер се додека не се навикнам,после идат сериозните предизвици![]()
Ако видиш точно, всушност таму има 2 реченици. Те заеба момакот.Незапирлив и аматер,не идат во иста реченица)
Види поубавоНезапирлив и аматер,не идат во иста реченица)
Играј на најјако бе и да губиш од првин гајле ти е побрзо ќе ја научиш играта плус поинтересно ќе ти биде![]()
R2 R2 R2.Како се бара топка на БАЛ, многу слабо ми подаваат![]()
Со Бешикташ си освоил куп на Англија? браво бравоКако се глуми пенал или фаул?
Ја завршив првата сезона со Бешикташ.Прво место со тесна разлика помеѓу првите 4 тима (2-3 бода).Освоив и куп на англија.Сега одам во прва лига меѓутоа ниеден играч не сака да преговара.Така да со истиот состав уште пола година.Играм на топ плеер.