Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Covece ovaa pes 11 e spored mene najglupa do sea
Nekako mn mi e vestacka ne ja biva

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се причинува или топкава на играва се движи против сите можни закони на физиката. Откриени и неоткриени. Па ветрушка на ветар такво движење нема.
Немојте вака, има премногу PES фанови тука.Covece ovaa pes 11 e spored mene najglupa do seaNekako mn mi e vestacka ne ja biva
Немојте вака, има премногу PES фанови тука.
Мора да ја бива и да е најдобра.![]()
Конечно ја снимав ПЕС 2011 на МОЈОТ КОМПЈУТЕР НО ШТЕТА ШТО НЕ МОЖам ДА ЈА ИГРАМ НА High Settings a iam :
2 GB ram , DUAL CORE PROCESOR 2.80 GHZ i GeForce 8400 ja igram na low i pak secka sto e problemot moze da mi kaze neKOJ
MOZE ODGOVOR PLS ?
Не ја биват зш немојш да фатиш топка и да ги издриблаш сите?
epa nemoit toa na fifa moit BOT eden !:pos2:
Завршив прва сезона на Become a Legend. Во Де Графшап сум во холандско првенство (тие ми понудија најголем процент за играње 86%) и со 22 натпревари напрајв 5 гола и 1 асистенција. Играчот ми порасна од 61 на 63 оверал, ме повикаа за Хрватска репрезентација на дебито постигнав голи сега втора сезона.....а зошто немаше никакви понуди за трансфери во двата преодни рокови? Зато што се чека договорот да ми биде пред истекување или оти слаб ми е менаџерот?