Некој?Може некој да ми даде линк да ја симнам Пес 11 за сони плестејшен 2? благодарам
Едит: Забранети се торентите на форумов.Може некој да ми даде линк да ја симнам Пес 11 за сони плестејшен 2? благодарам
Немам акаунт :SЕдит: Забранети се торентите на форумов.
Донев
Истото и мене и на еден другар ни се случи.Мене еднаш на втора сезона кога почнува трансвер периодот и нема шанси бе брат лоадинг 9 часа не мрда :S.Ако некој знае нека каже каде е проблемот.PES-ов ми се померемети на мастерлигата. Пред крајот на втората сезона кога треба да влезам во Јули ми се закочува играта, а лоадингот си врти.
Како да го средам ова? На две МЛ ми прави.
Користам FirePatch 1.4.1 со OF со сите трансфери што беше постиран од Gunnermkd.
Ја го решив делумно, со тоа што го снимив од ново 1,4 фајр и го акнав ЕДИТ фајлот. И пуштив нова МЛ и не кочи веќе таму.Истото и мене и на еден другар ни се случи.Мене еднаш на втора сезона кога почнува трансвер периодот и нема шанси бе брат лоадинг 9 часа не мрда :S.Ако некој знае нека каже каде е проблемот.
Се ставаат во китсервер па ГДБ уни...^^
Не го решив проблемот сепак. Сеа ми се кочи на исто место, само на 3 сезона.
Излезе DLC 7.0 од КОНАМИ. Содржи следно:
Features DLC 7.0 for PES 2011 :
- Team Lineup Updates which now reflects Winter Transfer Activity
- New Team Strips
- 10 new Football boots
Линк
--- надополнето ---
Како да ставам дресови на оваа пес? Симнав од Јувентус, најнови ама не знам како да ги ставам. Се ставаат како на постарите ПЕС, во фолдерче - GDB/uni/Serie A/Juventus.
Проблемот е што на овие пачеви не се ставаат така дресовите, а јас така ги имам. Како да ги ставам, знае ли некој?
Има објаснување, ама не ми успева со тоа. Знам имаше notepad фајл, но не ми текнува како беше именуван и каде му беше точната локација.
Знам за фолдерите како беа.Се ставаат во китсервер па ГДБ уни...
Но овој китсервер има подршка на само 2 дреса домашен и гостински, сеуште нема подршка на 3 дрес.