Pero Defformero

• Креатор на темата Креатор на темата MastaRasta
  • Време на започнување Време на започнување
имаш слушано crotchduster?побарај и ќе видиш дека и они прават спој на многу видови музики во една единствена!така да,ни ова не е толку оригинално. =)peace =)

Uste da mozese nekoj da mi dade link za download da si slusnam nesto poveke:)

Интересни фаци се овие бе, баш ме развеселуваат. Музиката и не им е толку лоша, а текстовите се шабанарија тешка. Има некои кои слушаат метал, но сакаат да се опиваат со турбо-фолк, епа еве им идеална комбинација.

глупост невидена. Она уште на метал да изгледаше свират нешто на гитара( копјутерски то сами не свират) и оној суратон се труди турбо фолк да пее

Ни едниот,ни другиот од жанровите чија фузија ја прават не ја слушам. Сепак, почит за иновативноста.:smir:
Всушност и едниот, и другиот жанр се брутални на свој начин. Што е толку лошо ако се надополнуваат?:pipi:

Бендов е нај-по-ха-це!!!
Шега на страна, добри се за еднаш да ги чуеш, да се посмееш, да линкуваш нивни песни на фејсбук да се смеат другарчиња... и тоа. Не гледам друга намена на бендов.

на прв поглед е смешно а потоа преминува во срање...:tapp::tapp::tapp:

Јас ги слушав. Сеуште ги слушам.
Затоа сум баниран од Метал на форумов.

Барем еднаш месечно си ги пуштам на работа, поточно UnderGrand албумот. Цепки ми се, интересни ептен :tv:. Силванаааааааааааа љубави јединаааа! :pos2:

Оставете ги лириките на страна. За ремет се одлични.
Но музиката, од технички аспект... Нема простор за да се сере.

А пола од тие шо кењаат немаат појма што бенд е. Преслушајте, разгледајте текстови па тогаш коментирајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom