SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.575
- Поени од реакции
- 295
Не е битно дали е мој битно е дали ја менува вистината или не од пишаниот текст,како што реков еднаш не е битно како и од кого е напишано битно што е и како е напишано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a koj ni prakase tri pati aber za da dademe prijava vo ON?koga odea nasite vojnici vo JNA togas seuste bevme del od SFRJ,a KIRO e toj sto uspea da gi vrati.Замисли има поплава и три пати ти праќаат чамци да те спасат а 4 пат ти пуштаат само гума од хелихоптер пошто немаат пристап до тебе и ти викаш, немав избор морав со гумата.
Покласичен пример за мозок оштетен од хемикалија, нема.
3 пати ни праќаа абер да дадеме пријава во ОН, ама чекавме да видиме Белград дали ќе воскресне.
Мене Киро ме прати на боиште во бивша ЈУ, не ме прати ВМРО.
ВМРО го прати Змејковски да ги бара Македонците по Хрватска.
Испарници едни за такво не ве бива.
Инаку СДСМ во тоа време се смееше како Македонија може да биде независна од Белград.
Е сега прашање до неиспрани мозоци, колку не кошташе тоа со фалшливите ДИНАРИ, девизните заштеди и човечки млади животи.
Али каде комуњар треба за нешто да понесе одговорност, тој е вечен, тој е владател на се.
Инаку СДСМ во тоа време се смееше како Македонија може да биде независна од Белград.
Е сега прашање до неиспрани мозоци, колку не кошташе тоа со фалшливите ДИНАРИ, девизните заштеди и човечки млади животи.
Suicide... поисперен ум, а сходно на тоа и поглуп, неинтелигентен човек од тебе во земјава не постои.
Џабе е... толку ти сече.А да прокоментираше или да ме демантираше за нешто одколку да потврдеше дека си типичен пример на полтрон од дпмне?
a koj ni prakase tri pati aber za da dademe prijava vo ON?koga odea nasite vojnici vo JNA togas seuste bevme del od SFRJ,a KIRO e toj sto uspea da gi vrati.
a da ne pocnam da zboram sto se gluposti ne napravi VMRO 2001god. ,i na kakvi samoubistveni misii gi prakase vojnicite na ARM.
Почни и треба да почнеш. месијата веке подолго време става текстови без име и презиме. колку за компарација:smir:Teкстови без извор, референца, во иднина ќе бришам. Не сакам некој да ја тужи Кајгана за плагијаторство :back:
Не е тешко, ставите линк4е.
читаш ти ова:helou: ете небило битно од когоTeкстови без извор, референца, во иднина ќе бришам. Не сакам некој да ја тужи Кајгана за плагијаторство :back:
Не е тешко, ставите линк4е.
Бадентеровата комисија и нејзиниот извештај кој секоја нормална држава ќе го искористи како аргумент.
Нашето барање за ченство касни со години во однос на тоа на Словенија и Хрватска.
Што се буниш па ти.Почни и треба да почнеш. месијата веке подолго време става текстови без име и презиме. колку за компарација:smir:
Не лажи дека Киро ги спасувал
Јас тогаш како припадник на ЈНА неможев едно да сватам.
a samo Makedonija zamina od JNA bez vojna,e za toa reci mu fala na Kiro.ako postapese kako Hrvatite i Slovencite,ke ne sledese istata sudbina i nie ke bevme vo vojna.Бадентеровата комисија и нејзиниот извештај кој секоја нормална држава ќе го искористи како аргумент.
Нашето барање за ченство касни со години во однос на тоа на Словенија и Хрватска.
Киро Глигоров ја прати генерацијата 1991-1992 и тоа кога веќе беше разгорена војната во Словенија и Хрватска.
Јас тогаш како припадник на ЈНА неможев едно да сватам.
Словенците спогодбено 2 недели пред плебисцитот од 27 мај 1991 заминаа од ЈНА.
Хрватите истото го направија пред избувунвање на војната во нивната држава.
Зошто Македонците не го направеа истото ?
Зошто ?
Денеска ми е појасно.
Служеа на Милошевич.
Ништо друго, само толку..
Не лажи дека Киро ги спасувал, Киро срце му се кинеше што Милошевич опаѓа во моќта и што нема да има ментор како него.
Борис Змејковски со автобуси не носеше од Хрватска во Македонија.
Кој кому пере мозок?
Или мојот живот можда не бил мој.
Дај видете некоја хемикалија и за тоа од тоа фабриките за перење мозок на Бучко.
a samo Makedonija zamina od JNA bez vojna,e za toa reci mu fala na Kiro.ako postapese kako Hrvatite i Slovencite,ke ne sledese istata sudbina i nie ke bevme vo vojna.