Пелистерка Cola VS Coca/Pepsi/Sinalco/било која друга Cola

• Креатор на темата Креатор на темата Helex
  • Време на започнување Време на започнување
Кока-Кола и Пепси...

пепси е добар и онака поодамна стандарт вкус со приступачна цена ама сега и пелистерка кола е добра и цената е екстра

Какви се овие споредби:uvo:. Пепси е убедливо над останатите.

Пелистерка доста изненади со Cola-та и Sweet соковите.
Засега им се добри, често им ги купувам.

Да се цитирам сам себеси, после Кока Колата, Пелистерка Кола ми дојде на второ место на мојата листа за газирани пијалоци.
Од како во последно време се збогував со Пепси, ПК стана добра замена.
+ Наместо да фрлам по триесче за Кока Кола / Пепси, можам за 19-20 денари да добијам 0.5 литар. :lud:

Abe koka kola e zver i kraj
u kombinacija so 5 topki sladoled od malaga
nema bolje stvar:pishtoldz

Да и ја сум пријатно изненаден од Пелистерка и нивните нови производи кај мене сега све си конзумираме од пелистерка нема некоја голема разлика помегу пелистерката и оригиналот кокакола

Пелистерка Cola не е лошо сокче. Посебно ако се заме во предвид цената, која е сосем пристојна (мислам дека беше 49 денари за 2L).
Можеби Coca Cola или Pepsi се со подобар квалитет, но разликата и не е толку драстична.
На почетокот на деведесеттите (или крајот на 80 - тите) пиев Пел - кола, од пивско шише. И сега не ми е јасно чие масло беше тоа - на Битолската пиварница или на Пелистерка?

не сум пробал дуг сок сличен на кока кола ,само Пепси,синалко,кокта
најубаа кока кола има во Македонија

Најчесто купувам Синалко Кола..најмногу ми се допага..

Браво за Пелистерка Кола, кога прв пат ја пробав се изненадив, мислев дека ќе биде тапа, ама испадна ок. Да не ме сватите погрешно, Кока Кола е на прво место, втор е Пепси, но Пелистерка Кола е многу подобра од сите други кола пијалоци.

Одкога знам за себе,пијам кока кола...така да тоа е мојот пијалок

Споредбава е :nesvest::nesvest:

Како може некои реномирани светски брендови да споредуваш со нешто шо вчера излегло у продавниците. Но сепак секој си има свој вкус.

Дефинитивно јас гласам Пепси/Кока Кола/Синалко некои од нив.

pelisterka mnogu ne iznenadi so novite proizvodi mislam deka sokovite mu se super:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom