Пелистерка Cola VS Coca/Pepsi/Sinalco/било која друга Cola

• Креатор на темата Креатор на темата Helex
  • Време на започнување Време на започнување
Не,не дека е лоша,напротив баш!Понекогаш,уживам со помош на нејзе и е многу подобра од синалко кола,светлосни години е подобра!

Што имам пиено пред едно 2-3 години Turca-Cola во лименка се наоѓа по фришопи и големите маркети можеби...верувајте подобро и од Кока-Кола

само Пепси го пијам со години и дефинитивно не го мењам....

Prekrasna e Pelisterka kola...ne mi e ni za cena ni za nisto tuku za vkusot..koka kola mi e mn gazirana,pepsi mn blago a ovie dr ne gi imam probano ama dosta e top 3;)

:helou:

добра е пелистерка кола...не е лоша...незнам како и цената само...

пелистерка кола не ми се допаѓа баш, не ми е ништо посебно,
додека бев Прилеп се изнапив синалко и пепси бидејќи во повеќето продавници и кафичи само нив ги имаше
а дома најмногу си пијам охридска кокта- Билјана, најубава кокта од сите горе наведени
ама сепак нај најубава кола секако е Кока кола

sinalko... inaku i na coca-cola ne im fali nisto...ama moj izbor e sinalko(prv) a ako sum off-topic ama sprajt e najzakon,od ista kompanija e toa e klasa(mislam coca-cola):vozbud::vozbud:

pepsi si e pepsi iako pelisterka kola i mene prijatno me iznenadi ne e losa

Пелистерката Кола е супер редовно си ја конзимирам :pos2: и други Пелистерка Швепс и Оранш се супер

PEPSI na prvo mesto,a pelisterka kola spored mene e e katastrofa.Najpogoden e vkusot na pelisterka oranz i samo nego go pijam od pelisterka sokovite.Inaku od site sokovi na prvo mesto mi e SVEPS pa MIRINDA LIMON.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom