Пелистерка Cola VS Coca/Pepsi/Sinalco/било која друга Cola

• Креатор на темата Креатор на темата Helex
  • Време на започнување Време на започнување
Пиејки по 4-6 литра кока на ден ... морам да кажам дека пелистерка колава ми дојде ко кец на десетка =)

А и ништо полоша од Кока Колата не е .... а каде/каде боље од Mcdonalds-овата е :pos2::pos2::pos2:

Шо има пубо од домашен сок на претварање. од дренки или шипинки а ако ми се пие кока кола си го претварам соко од дренки со кисела вода.

Шо има пубо од домашен сок на претварање. од дренки или шипинки а ако ми се пие кока кола си го претварам соко од дренки со кисела вода.

Дренки = шипки(шипунки)?

Ако е така тогаш правиш Кокта.

Sinalco Cola е најдобра
( П.С.... Не сум таму вработен)

Изненадувачки добра кола (пелистерка кола), ја пробав кај другарче на гости....
Незнам колку пари е ..... сигурно е поевтина од познатата "дволитарка" ....
Плус .... македонски производ....

Пелистерка доста изненади со Cola-та и Sweet соковите.
Засега им се добри, често им ги купувам.
Инаку Пелистерка Cola е сега добра, додека минатото лето беше дооста грозна.
Се на се, солиден пијалок за пристојни цени.

Не само Пелистерка Кола туку и Пелистерка Orange и Biter Lemon кои наликуваат на Фанта и Швепс. Добри имитации се, мислам најдобри до сега што излегле и ги купувам зашто ми се евтини а пак добри.

Ауууууууууууу бљак!
КОКА-КОЛА РУЛЗ(поготово од Mcdonalds)
Од Пелистерка-Кола дури МК-Кола е подобра!

Не само Пелистерка Кола туку и Пелистерка Orange и Biter Lemon кои наликуваат на Фанта и Швепс. Добри имитации се, мислам најдобри до сега што излегле и ги купувам зашто ми се евтини а пак добри.

А Sweet се доста добра имитација на Bravo. :pos:
Јас досега ги имам пробано multivitamine и green apple. :)

Пелистерка кола е океј, пенливоста знае да заебе работа. Кока Кола како бренд си е доста позната, и можеби од самиот факт што е Кока Кола ми е на топ листата, Пепсито во споредба со предходните две коли ми има почуден фкус и е прегазирана за разлика од другите. Синалкото ми е гадно, као кисел ми делува и не ми се свиѓа баш. Другите коли шо ги знам се Кола БЕСТ за туба вино добра е :pos:

У кратко :)
Нема боље од кока кола :)

Ауууууууууууу бљак!
КОКА-КОЛА РУЛЗ(поготово од Mcdonalds)
Од Пелистерка-Кола дури МК-Кола е подобра!

Таа знаеш ли колку не е само здрава за организмот? Си приметил ли како ти се дуе стомакот после и кога јадеш малото хамбургерче те задоволува како да си јадел во 7ца огромен хамбургер.

Бест Кола FTW! :pos: Од 10 денари.. :pos:

Ич не ми се допаѓа Пелисерка Кола...најдобар од овие е Пепси...

Синалко шмек, о синалко крек.....
Синалко!Се почесто го пијам и се повеке ми се допага!

Ако веќе мора да се бира..
ПЕПСИ РУЛЗ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom