Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
Зима дефинитивно:icon_mrgr:Иако на анкетата одговорив и двете,поради тоа што не ми смета едноставно ни топло лето,освен тоа што се праам жива вода за 2 минути поминати надвор.Зимата е милина,само не е тоа тоа без снег.Сакам годинава да има мноооооогу снег само Скопјево почна да заебава,и да падне се е каша за 2-3 саата:D
П.С
Моментот кога навечер ќе си гледаш низ прозор како паѓа снегчето:pipi:
Ааах:)

Да беше пред 2 години ич немаше да му ја мислам за зима од -40 :) Сега ми е некако сеедно , преферирам зима ради амбиентот , повеќе сакам кога е мртво и мирно не ме маваат депресии и меланхолии мене ;) али главната причина е што неможам да спијам кога ми е топло , секое лето душата ја испуштам додека да заспијам , промаји , вентилатори , лепези - џабе. Ама па летото си носи по чил амбиент (оохх ди ајрони) плажа , одмори , сонце , гола кожа , плочникот ти е сув за баскет :D

лето бе шо ви вас гла не можам да кренам од настинки , не можам никако салам да оздравам

Пекол лето, по можност 35+, помалку облека, отпуштено, нема тресење на вилици, нема високи сметки за струја (бидејќи преферирам без клима) и нормално нема болници и пиење на разно разни капсулки, сирупи и слично.

Јас пак да си кажам - зима :cool:
Да можи сега -40 да падни ќе скокам од среќа :coffee:

Во Скопје кочан зима,а пекол лето само ако се наогам на некое егзотичнo место :)

Лето макар +50 да е немам гајле, мада и зимава не е лоша од една една страна, ракијка сс зелка кисела и -20 да е ти е гајле.

летоооооооооооооо..........зимата кај ладно и жива вода ке си, летото ич да не е прозор клима ке пуштиш ваму таму под сенка немаш гајле, лето така ке спиеш без кебе без ништо, зимата има по 3 да фрлаш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom