Пекол лето или кочан зима?

• Креатор на темата Креатор на темата Nightwalker
  • Време на започнување Време на започнување

Што преферирате?

• Пекол лето

Гласови: 233 51,0%
  • Кочан зима

Гласови: 165 36,1%
  • Двете

Гласови: 59 12,9%

• Вкупно гласачи
    457
Kочан зима за мене.

Нема ништо подобро од празниците со најблиските, ладно време и снег. :)

Лето бате,па ако сака и +50 нека е...
Факт е дека луѓето повеќе умираат од студ него ли од жештина.Во лето на плажа/базен гледаш разголени девојки ова она,во зима се палиш на чорапи у градник.Колку и да е жешко можеш да се разладиш со туширање/идење на базен и слично,а во зима треба да облечеш триста глупости за да се стоплиш...........

На коментари сите зима, а на анкета сите лето :confused:
Не коментираат тие што сакаат лето :) Море оди некоја страна наназад ќе видиш дали нема коментари за лето. Ова жениве сите лето сакаат. Како не се погоди барем едно женско зима да сака :LOL:
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 18:25 ---
Едит.....еве конечно. Секако ако членкава е вистина членКА :vozbud:
Кочан зима.
Во лето после 5 минути дур да излезиш од дома веке не си чист.
Не го сакам летото.

Не коментираат тие што сакаат лето :) Море оди некоја страна наназад ќе видиш дали нема коментари за лето. Ова жениве сите лето сакаат. Како не се погоди барем едно женско зима да сака :LOL:
--- надополнето: 24 октомври 2012 во 18:25 ---
Едит.....еве конечно. Секако ако членкава е вистина членКА :vozbud:
Е не,не е,ти халуцинираш :pipi:

Лето бате,па ако сака и +50 нека е...
Факт е дека луѓето повеќе умираат од студ него ли од жештина.Во лето на плажа/базен гледаш разголени девојки ова она,во зима се палиш на чорапи у градник.Колку и да е жешко можеш да се разладиш со туширање/идење на базен и слично,а во зима треба да облечеш триста глупости за да се стоплиш...........
A на работа во лето како ќе се снаоѓаш?Или на испит во јунска и септемвриска сесија, па уште ако е амфитеатарот со огромни стакла ... :icon_lol:
Една друга теорија е во лето колку и да си минимално облечен (гол нема да шеташ) - пак ти е топло, особено некаде по институции кај шо не е ок со шорц и рамбовка да се појавиш (додуша постојат доста такви фаци, ама не е овде тема).А во зима ќе облечиш неколку работи, кога тогаш ќе се затоплиш.

Кој/а има викендица во Мавроро или Шапка да ме покани кога ке падне снег. Јас ке ги сносам сите трошоци!!! :) :D

Зима.
Поубаво ми е на ладно, отколку на 50+ степени.
Ич не ги сакам нашиве лета.
Не можам да функционирам нормално на тие горештини.

Кочан зима. Можам да се облечам, ама да си ја соблечам кожата, не можам :)

Пекол лето. Абе ако сака и +50 нека е. Не ми смета жештината, напротив, ми прија. Посебно летните вечери. Со ништо не се споредува воздухот во 2 или 3 по полноќ, да излезеш на тераса и да фрлиш поглед кон прекрасното ѕвездено небо. Ја би вечно да е лето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom