Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.225
- Поени од реакции
- 34.518
Тогаш сум бил во заблуда за повлекувањето на пари... Јас не сум се ни обидел да повлечам пари, затоа секогаш сум мислел дека не е возможно. Акаунтот го користев само за плаќање. Но, штом викаш дека ти си успеал, тогаш во редЈа до сеа повлекував пари и стварно не ми е јасно како некој не можел тоа.
Witdraw или како и да беше и мислам за некој ден ти се на сметка. Го иам напраено тоа едно два пати (толку сум имал потреба) на суми од околу 100-200$.
Шиткав некои карти у Америка и ми ги стаија парите на пејпал, од кај ги повлеков на визата од НЛБ.
Стално слушам дека тоа не можело.
А ако случајно не било дозволено такво нешто, онда зашто е возможно и зашто никој нигде не ми рекол дека не смее?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Да, иако и до сега можеше.Пошто не сум доволно запознаен со paypal и остали нарачки преку интернет, некој да ми ги појасни овие работи...
Дали ќе можам да купувам од сите сајтови за онлајн продажба? (ebay/newegg/amazon...)
Очигледно дека не си запознае со доста работи, ама како по ѓаволите би имал Paypal врска со царинските регулативи?Дали ќе треба да плаќам царина за нарачката?
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
Ова ти е ко да прашаш „колку кошта превоз“?Колку отприлика кошта shipping?
Зависи од каде, до каде и со кој курир (пошта, EMS, DHL...) и тн...
Ова прашање ти повторно неповрзано со Paypal.Што се дешава ако ми дадат неисправен или погрешен производ?
Читнете малку на нивната страна или на Wikipedia околу Paypal и Ebay, па после поставете прашање. Вакви бисери само ја носат темата погрешен правец...