Кога бев во Братислава, си купив 2 магнети за фризидер - Пат и Мат. Ги платив солено, ама воопшто не жалев. Со брат ми ги обожававме и редовно ги гледавме на Телма.
прв пат за овие слушам и го догледав до крај со јаболкото,ама без звук,заспаа некои овде.
Ама помислив нешто е темава во врска со шахот, давање и решавање на проблеми:Мат во два потега или слични.
Има ли некоја таква тема овде на форумов,во врска со шахот (па и ми се игра некоја партија вака навечер)
Ауф кој цртан кога ќе ми текнеше колку сум се смеел на нивните глупости мислам дека стомакот дури ме болел, добро потсетување да пребарам на нет некои нови епизоди да видам баш што имаат
Eeeeeeeee стара комунистичка школа. Вистинска школа за понатаму во животот за разлика од истрипанине кинези и јапанци . Cartoon Network може вода да им носи со нивнине цртани за благо ретардирани деца. Dragonsky -
BTW у моментов ми текнува на две епизоди кај што сакаат да одат на излет и кај што кречат по дома
Едни од најдобрите цртани кои постоеле и ги давале кај нас. Една од омилените цртани серии ми беше Пат и Мат.... како ми се гледаат сега
Кога ги гледам Пат и Мат незнам зошто, но во мене се буди некое пријатно чувство
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.