Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Некои да можат би облекле штикли и кога се тушираат...Tikvi4ka напиша:ne znam... zamene e glupavo stikli v park... covece.. ima kaj da se nosat stikli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некои да можат би облекле штикли и кога се тушираат...Tikvi4ka напиша:ne znam... zamene e glupavo stikli v park... covece.. ima kaj da se nosat stikli
A ти текнуе дека повеќето што со штикли одат во парк (често и јас спаѓам во тие) немаат намера да седат на трева и да газат по земја туку едноставно одат во дискотеките? :helou:Tikvi4ka напиша:covece .. so stikli v park? sve imam cueno.. ali ova nikad nema ni da go cujam pak a veruvam najmnogu deka nem,a da go vidam
Мацко напиша:Па види сега може до негде е убао,а и баш не е ние сега као тинејгери ни е супер ај кажете ми вие да би биле родители дали вашите деца би сакале да седат на такви темни места , парк или нешо слично ако знаете дека таму одат џанкери и слично.
Дајте ве МОЛАМ:nenene:
да и јас имам приметено,али веруј ми Скул има цури со штиклици у парк што седат на треви т.е-не,се извињавам,они седат на сепариња ljubovСкулгрл напиша:A ти текнуе дека повеќето што со штикли одат во парк (често и јас спаѓам во тие) немаат намера да седат на трева и да газат по земја туку едноставно одат во дискотеките? :helou:
Mesaja напиша:А мене па баш ми е боље коа пијам, барем расположен ќе си идам накај дома...
Goddess of Chaos напиша:Ако неможеш да се расположиш ако не си стуупче, искрено сочувство.
Ти со твоите 18 години си си набила комплекс дека си стара?Tikvi4ka напиша:vcera bev i u disko (15 minuti se dodeka ne se razocarav i si nabiv kompleks deka sum stara) i u park... kade sto si pominav super...
meazza напиша:Јас редовно одам во парк.. одлично место е и преку ден па и на вечер.. пред одење во кафичи и после тоа.. Се собираме другари.. заебанции пиење.. И со девојката кога сакаш да излезиш некаде.. паркот е одлично место за тоа..
нема врска шо постои сениор, и мене ми се има десено истото,да отидам пред дискотека и да видам 13-14 годишни фуфици,подотерани од ја шо бев на матура и попијани од мене pijanoМистичен напиша:Ти со твоите 18 години си си набила комплекс дека си стара?
Совет: полнолетна си, немој сеуште да искачаш на џиниор диско забави, постои и сениор![]()
mary_jane напиша:нема врска шо постои сениор, и мене ми се има десено истото,да отидам пред дискотека и да видам 13-14 годишни фуфици,подотерани од ја шо бев на матура и попијани од мене pijanoтака да никој веке не глеа сениор јуниро :wink: