Парк?

• Креатор на темата Креатор на темата mary_jane
  • Време на започнување Време на започнување
mary_jane напиша:
Мистичен алудира на тоа дека се мавало бамбус или смедеревка,факт-али неможе секој да си дозволи да седне во Опиум,Тренд или ватевр,и не му е на секој филм тоа...така да,да не осудуваме беспотребно :wink:
Aј бе не зезај, има нафатирани копиљаци у парк што можат мене и тебе да не купат што се вика, ама едноставно тој им е филмот, не е дека не можат да си дозволат една пијачка или кафе ко луѓе да испијат.

ivaa напиша:
Парк е најбоље место у Скопјево

Така е ! Иако има забрана , т.е паркот се затвара од 11 навечер до 5 сабајле не се почитува а и многу нормално зошто едноставно парк си е парк ! Доколку има некои масовни барања да се затвори паркот за младите , мислам дека е добар начин да се креме на штрајк ! :) :)

Парк... Освен делот кај што се летните дискотеки, другиот дел е тапа. Да искачаш у парк, да се седиш на трева и да пиеш е дно.:baeh:
Боље у маало кај мене ќе го правам тоа него ли у парк.

Мистичен напиша:
Фаци у парк имало отсекогаш, искачањето у парк не е изум на помладиве генерации. И во мое време се "искачаше" и пред парк, и пред црква и пред "коцка" (легендарната коцка кај што е сега недовршената зграда на плоштад беше главна даркерска збирштина кога ти си имала 2 години). Али, никад не сум можел да го разберам тој животен стил, секогаш ми бил одбивен, како и фаците.
За ова болдираново, ќе вииш ти, расист!!! И со брат ти што ги реметефте Џанглис Мувмент коа играфме футбал у ЈБТ, уште ти неам простено!!!

Маја, убаа е темава, со старите форумџии исто така се муабетеше на темава, мило ми е што и на голем дел од новите деца им е по ќејф паркот.

Внуче и Псајтисфекш‘н дадоа ептем убави постови. БРАВО.

Хеппа Мистик, Маседонијан, рандом форумџика со фенси аватар4е... шо да ви праам вие продужете си на вашите фенси места, прајте стручен муабет за тоа кои акции ќе скокнат на берзата а кои ќе паднат, фаќајте врски за градежна дозвола и полемизирајте за тоа кој поквалитетно мести утакмици, старите магариња од Победа Прилеп или газдата на Македонија кој пропушти пола миљон евра од Шкендија на ланскиот куп.
Девојчињата не знам шо муабет праам, никогаш не сум можел да ги сфарам шмизлите шо за искачање од саат два се спремаат 3-4 саати и на крај ќе поделат 3-4 корпи и ќе се егонатрипаат до ПЛАФОН!

Ухх ептен накурч испадна мојоф пост.

Сајбер Боб, у Кочани убаво место е дворот на гимназијата, бидејќи тамошниот парк го запоседнаа фаци ко Мистичен и Маседонијан, т.е. нивните кочански верзии.
Сепак Споменикот горе на ридот е ULTIMATE THING!

RealGirL напиша:
Никогаш не сум излагала во парк,не ни планирам!Може само да поминам низ него кога идам накај Колосеум!
Никогаш не ми се праел филмот да седнам на тревата и да пијам!
Ја поздравувам идејата на Бацилус,значи полиција која ќе шета низ паркот,е тогаш ме интересира дали ќе биде волку полн како што е сега!:raz:

Мора да пиеш? Друштво имаш? Као може да биде досадно и глупо да седиш у парк со твоите најбољи другари да се заебааш, еве немора да пиеш?!
А мене па баш ми е боље коа пијам, барем расположен ќе си идам накај дома...

Mesaja напиша:
Мора да пиеш? Друштво имаш? Као може да биде досадно и глупо да седиш у парк со твоите најбољи другари да се заебааш, еве немора да пиеш?!
А мене па баш ми е боље коа пијам, барем расположен ќе си идам накај дома...
bas si vo pravo. i jas izleguvam vo park a ne pijam. tamu iskreno najubavo si pominuvam, najmnogu zaebancii pagaat

KohlBass напиша:
Нема врска тоа дека од паркот потекнуваат проблемите на младината. Во секој случај, полесно е да се обвини паркот отколку образованието (или било што друго што навистина е проблем).

Potpolno se soglasuvam da ne go pisuvam istoto:)

Toнчи мен, ако не си паркер, аутоматски си фенси а? :)

Toa e проблемот со даркерската филозофија, како ги доживуваат другите чиј животен стил не е како нивниот - сите други се глупи, шмизли и снобови, а они се кул пошто искачаат у парк и пијат :)

Мистичен напиша:
Toнчи мен, ако не си паркер, аутоматски си фенси а? :)

Toa e проблемот со даркерската филозофија, како ги доживуваат другите чиј животен стил не е како нивниот - сите други се глупи, шмизли и снобови, а они се кул пошто искачаат у парк и пијат :)

Ако се гледа така, онда можам да кажам дека и обратното се случува. Тие што не идат у парк зборат најниски муабети за "паркерите".

Гижо напиша:
Ако се гледа така, онда можам да кажам дека и обратното се случува. Тие што не идат у парк зборат најниски муабети за "паркерите".
da na primer tie se nemieni, ne znaat da se oblecat, i milion drugi predrasudi

Ili pa koga ke slusnam deka idenje u park bilo socijala... u park idele tie sto nemaat pari, a tie sto imaat idat u kafici i diskoteki. Toa uopste nema vrska i stvarno se nerviram koga ke slusnam takvo nesto. Eve na primer ja nekogas ke iskocam od doma so 500 denari, i povise mi pravi film da sednam u park, so parite da kupam pienje za celo drustvo i da se zaebavame cela vecer, otkolku da platam vlez u diskoteka i vnatre da ispijam 3 pijacki.

na primer kaj nas ako pojdes vo kafik ke te izmerat od glava do peti ke te izogovaraat dobro ke izmislat 100 raboti i ke ti se rasipe filmot za vo kafik

Smert напиша:
Ili pa koga ke slusnam deka idenje u park bilo socijala... u park idele tie sto nemaat pari, a tie sto imaat idat u kafici i diskoteki. Toa uopste nema vrska i stvarno se nerviram koga ke slusnam takvo nesto. Eve na primer ja nekogas ke iskocam od doma so 500 denari, i povise mi pravi film da sednam u park, so parite da kupam pienje za celo drustvo i da se zaebavame cela vecer, otkolku da platam vlez u diskoteka i vnatre da ispijam 3 pijacki.

Море какви 500 ден, со 100 се осеќам ко најбогат за у парк... :)

Macedonian напиша:
Боље у маало кај мене ќе го правам тоа него ли у парк.
Тончи еве цитат од мојот пост да читнеш пак. Значи зезање со друштво, пиење не дека ја не го правам тоа. Го правам, ама во маало.

Прашањето ми беше, зашто баш у парк да го правам тоа? hehe:

А више и кога почнавме со муабетот, литро со литро на пример пет пати боље би пиел во кафана. Си седнам ко господин, а не на тревата у парк каде што преку ден пола Скопје ги носи своите миленичиња на мочање. hehe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom