Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Се подновив сепак само со двата. Ќе споделам импресии деновиве. На прво прскање - и двата ми се допаѓаат. Jorge di Profumo многу наликува на Aqua di Gio на прва, само со малку поблаги ноти. Овој другиов на Armaf е бомба, некои овошни јаки мириси. Па ќе видиме.

Прегледај го приврзокот 468882
So zdravje da gi koristish. Chekame feedback.

Ветив кратко мислење за парфемите. Денес го носев MAISON ALHAMBRA Jorge di Profumo EDP. Тој е дефинитивно тој кој повеќе ми се допаѓа. Мирисот мноооогу потсетува на Acqua di Giò Profumo, ама наместо тој некој мирис на свежо, на вода, на море кој го има Acqua di Gio (па дури и некои негови други клонови кои сум ги користел), овој повеќе удира на овошни ноти, на некои цитрусни овошја, и подоцна, на нешто слатко, дрвенесто... Муабетот ми е (сакам кажам не знам речам) - не е до таа мера свеж како Acqua di Gio. Има некоја софистицираност, елеганција во него. И мирисот навистина многу ми се допаѓа. И веднаш добив комплимент за него!

Но - не е некоја бомба како што читав рецензии од некои луѓе кои велат дека е. По само 3 до 4 часа не се ни осеќа на кожа, па дури не толку и на облека. Мораш да го аплицираш неколкупати во текот на денот. Но тоа не мора да значи дека е лошо - има луѓе кои не сакаат многу агресивни мириси, на нив верувам дека ова многу би им се допаднало.

Во секој случај - за таа цена е бомб(он)а!

Feedback-ot ti e kratok i jasen, snaci pak vredi da se kupuva. Ocekuvame za drugiot parfem info.

Се подновив сепак само со двата. Ќе споделам импресии деновиве. На прво прскање - и двата ми се допаѓаат. Jorge di Profumo многу наликува на Aqua di Gio на прва, само со малку поблаги ноти. Овој другиов на Armaf е бомба, некои овошни јаки мириси. Па ќе видиме.

Прегледај го приврзокот 468882
И двата се летни парфеми, тие цитрусни свежи ноти доаѓаат до израз и траат подолго и имаат подобра емисија во потопли денови (највеќе во лето). Во секој случај со здравје да си ги прскаш, за парите и двата се одлични.
Инаку за препорака :
Првиот ти е клон на LV Imagination и е многу многу добар, долготраен, добра емисија и ќе собираш комплименти.
@Zlatikevichius
Мој фаворит е :

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom