Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Доволно е да го знаеш составот нема да згрешиш ако го купиш.

Dali znae nekoj, koja kopija od parfem ili ovie arapskive moze da e priblizno kako Prada Luna Rossa Sport?

За мераклии на niche парфеми, имаме 20% попуст на цела niche колекција, ако имате било какви прашања слободно обратете се во пп, без обврска да купите нешто :cool:

Само направете ордер или пишете на пп што сакате и автоматски ќе додадеме попуст.

1770286300004.png
Моментолно овој го користам, а сакам да нарачам онлине друг на невидно(непомирисано), па нешто да преопорачате во овој ранг и стил.

@Ryan Giggs , препорака за нешто трајно, но не многу скапо, од арапскиве (за секој ден, за на работа, за постојано да го носам на мене и да не ми здосади). Нешто налик на Creed Aventus, Gucci Guilty, Bleu de Chanel, Aqua di Gio... Или некои други свежи или со благи овошни ноти парфеми. Club de Nuit го знам, тој сум го имал, ама тоалетна вода. Друго за арапските поим немам.

@Ryan Giggs , препорака за нешто трајно, но не многу скапо, од арапскиве (за секој ден, за на работа, за постојано да го носам на мене и да не ми здосади). Нешто налик на Creed Aventus, Gucci Guilty, Bleu de Chanel, Aqua di Gio... Или некои други свежи или со благи овошни ноти парфеми. Club de Nuit го знам, тој сум го имал, ама тоалетна вода. Друго за арапските поим немам.
I jas sum interesiran za slicni noti ama od arapskive. @Ryan Giggs ili nekoj drug sto znae bi bil blagodaren da pisuva.

Ја би го препорачал Rasasi Hawas Black. Доста траен, на облека дури после перење се осеќа.
Гледам клон на Nishane Hacivat е. Не сум дошол во допир со парфемов, ама во описот стои прво woody па citrus. Да не е некој тежок, зимски, дрвенест мирис од кој ќе се онесвестувам?

Гледам клон на Nishane Hacivat е. Не сум дошол во допир со парфемов, ама во описот стои прво woody па citrus. Да не е некој тежок, зимски, дрвенест мирис од кој ќе се онесвестувам?
Малку е тежок, да. Таков е, длабок, со мирис на мов. Ама е свеж. Едно-две прскања и си топ. Ама за секој е индивидуално.

Малку е тежок, да. Таков е, длабок, со мирис на мов. Ама е свеж. Едно-две прскања и си топ. Ама за секој е индивидуално.
Не, ОК, јас сакам такви мириси, носам, ама конкретно ова сега што барам е нешто свежо, цитрусно, за нон-стоп да го носам на мене преку ден. Тие 4 кои ги спомнав погоре се сите такви, што не ми сметаат додека ги носам, туку ме прават да се чувствувам убаво.

Ставив 2 во корпа, ќе почекам да видам уште некоја препорака:
1770298997243.png

Не, ОК, јас сакам такви мириси, носам, ама конкретно ова сега што барам е нешто свежо, цитрусно, за нон-стоп да го носам на мене преку ден. Тие 4 кои ги спомнав погоре се сите такви, што не ми сметаат додека ги носам, туку ме прават да се чувствувам убаво.

Ставив 2 во корпа, ќе почекам да видам уште некоја препорака:
Прегледај го приврзокот 468744
Od kade gi naracuvas ovie parfemi?

Се подновив сепак само со двата. Ќе споделам импресии деновиве. На прво прскање - и двата ми се допаѓаат. Jorge di Profumo многу наликува на Aqua di Gio на прва, само со малку поблаги ноти. Овој другиов на Armaf е бомба, некои овошни јаки мириси. Па ќе видиме.

20260206_212441.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom