Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.953
- Поени од реакции
- 10.669
Доволно е да го знаеш составот нема да згрешиш ако го купиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

I jas sum interesiran za slicni noti ama od arapskive. @Ryan Giggs ili nekoj drug sto znae bi bil blagodaren da pisuva.@Ryan Giggs , препорака за нешто трајно, но не многу скапо, од арапскиве (за секој ден, за на работа, за постојано да го носам на мене и да не ми здосади). Нешто налик на Creed Aventus, Gucci Guilty, Bleu de Chanel, Aqua di Gio... Или некои други свежи или со благи овошни ноти парфеми. Club de Nuit го знам, тој сум го имал, ама тоалетна вода. Друго за арапските поим немам.
Гледам клон на Nishane Hacivat е. Не сум дошол во допир со парфемов, ама во описот стои прво woody па citrus. Да не е некој тежок, зимски, дрвенест мирис од кој ќе се онесвестувам?Ја би го препорачал Rasasi Hawas Black. Доста траен, на облека дури после перење се осеќа.
Малку е тежок, да. Таков е, длабок, со мирис на мов. Ама е свеж. Едно-две прскања и си топ. Ама за секој е индивидуално.Гледам клон на Nishane Hacivat е. Не сум дошол во допир со парфемов, ама во описот стои прво woody па citrus. Да не е некој тежок, зимски, дрвенест мирис од кој ќе се онесвестувам?
Не, ОК, јас сакам такви мириси, носам, ама конкретно ова сега што барам е нешто свежо, цитрусно, за нон-стоп да го носам на мене преку ден. Тие 4 кои ги спомнав погоре се сите такви, што не ми сметаат додека ги носам, туку ме прават да се чувствувам убаво.Малку е тежок, да. Таков е, длабок, со мирис на мов. Ама е свеж. Едно-две прскања и си топ. Ама за секој е индивидуално.

Od kade gi naracuvas ovie parfemi?Не, ОК, јас сакам такви мириси, носам, ама конкретно ова сега што барам е нешто свежо, цитрусно, за нон-стоп да го носам на мене преку ден. Тие 4 кои ги спомнав погоре се сите такви, што не ми сметаат додека ги носам, туку ме прават да се чувствувам убаво.
Ставив 2 во корпа, ќе почекам да видам уште некоја препорака:
Прегледај го приврзокот 468744
Fragrance mkOd kade gi naracuvas ovie parfemi?