Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 453188

Овој да не го има некаде кај нас? @Ryan Giggs ?
ги немам сретнато .. инаку оргинали арапски може да најдеш и тука :

Пред некој месец го зедов Paco Million Gold, одамна не ми легнал така добро некој парфем а и да трае подолго од овој, облеката перена и се уште мириса како штотуку да имам ставено парфем. Многу ретко повторувам парфем, но овој штом го завршам веднаш земам уште еден.

Пред некој месец го зедов Paco Million Gold, одамна не ми легнал така добро некој парфем а и да трае подолго од овој, облеката перена и се уште мириса како штотуку да имам ставено парфем. Многу ретко повторувам парфем, но овој штом го завршам веднаш земам уште еден.
И дезодорансот им е незаменлив врв е... Трае околу 2 часа после прскање. Исто друг добар дезодоранс со цитрусни ноти е на Davidoff Cool. Ако некој знае кај ги има низ Скопје нека пише овде.

Attachments

• IMG20250823222735.jpg
    IMG20250823222735.jpg
    962,9 KB · Прегледи: 5
И дезодорансот им е незаменлив врв е... Трае околу 2 часа после прскање. Исто друг добар дезодоранс со цитрусни ноти е на Davidoff Cool. Ако некој знае кај ги има низ Скопје нека пише овде.

Другиве милиони немаат врска со оригиналот. Не делат ДНА со него. Тој е посебна лига.

Tuka imas Davidoff Cool Water ako sakas online da naracuvas.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom